2X BaoFeng UV-82 Akumulators BL-8 Oriģinālās Rezerves Baofeng UV-82L UV-82 UV-82X UV-82C UV-8 UV-8D divvirzienu Radio

w122124

€9.54

-3.54

€13.08

-27 %

Jauns produkts

Silts atgādinājums, ļoti svarīgi, lūdzu, pārliecinieties, lai pabeigtu lasījums):

❶ : Tīra baterijas pieder pie kategorijas bīstamām kravām.Daudzi loģistikas uzņēmumi atteikties transporta viņiem, lai tikai dažās valstīs var iegādāties tos.Lūdzu, saprotiet!

❷ : Vienotā iepirkuma cena ir dārgi, jo sākotnējais kuģniecības izmaksas ir ļoti dārgas, ja jūs pirkt vairāk nekā vienu pārvadājumu maksa, tā būs mazāka, ja jūs pērkat vairāk nekā 4, lūdzu, sazinieties ar mani, lai dotu atlaides.

❸ : Ja jūs nesaņemat preces ietvaros paredzētā laika, lūdzu, sazinieties ar mani laicīgi, lai apjautātos, mums neļaus klients uzņemas risku par zaudējumiem preces.

❹ : Dažas baterijas ir neitrāli apzīmējumi, ja vēlaties, īpašu marķējumu (piemēram, 'Moto rola' etiķetes u.c.), lūdzu, ņemiet vērā, beigās, lai, vai nosūtīt mums uz e-pastu, lai pastāstītu mums.

Specificationl: ★100% jauns un oriģināls ★Tips: Li-ion ★Spriegums: 7.4 V ★Krāsa: Melna ★Kapacitāte: 2000mAh ★Modelis: BL-8 Saderīgu Modelis: Gadījumā zīmols:par BAOFENG

▶UV-82L, UV-82, UV-82X, UV-82C,UV-8,UV-8D

Iezīmes: ➊Larger Jauda Akumulatora pagarināt termiņu ilgāku akumulatora darbības laiku, lai saņemtu lielisku pieredzi, izmantojot ar jūsu UV-82 Sērijas radio. ➋Model: BL-8. Kapacitāte: 2000mAh.Spriegums: 7.4 V ➌Replacement akumulatoru BaoFeng UV-82 Sērijas Radio (UV-82, UV-82L, UV-82X, UV-82C). ➍Safety Nodrošināt efektīvu aizsardzību pār-maksas, pār-izlādes, vairāk siltuma, strāvas un amp; īssavienojumu aizsardzība.

☎【Par komunikāciju] aicina

Ja jums ir nepieciešams sazināties ar mums par produktu vai loģistikas jautājumus utt., lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, un mēs atbildēsim 12 stundu laikā; ja jums liekas, ka e-pasta paziņojumu ir lēns, lūdzu, sazinieties ar mums ar citu kontaktu metodes, piemēram, Whats App, Sejas grāmata,-stagram, utt.

$【Par Maksājumu] Aicina

① Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

② Maksājums ir jāveic 14 dienu laikā pēc pasūtījuma.

③ Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

$【Atgriešanās & Kompensāciju] Aicina

① Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

② Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

③ , Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

④ Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir) ne kā aprakstu.

☂【Par Garantiju] Aicina

①12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

② Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

③You piekrīt visiem iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.grandtech.lv!

✈【Par Sūtījuma] Aicina

❶ , VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

❷ , Mēs nosūtīt savu parcles, lai jūs 12-48 stundas pēc tam, kad maksājumu pārbaudes .

❸ , Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

❹ , PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

❺ Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

❻ , Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

③You piekrīt visiem iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.grandtech.lv!

❥【Par Atsauksmēm] Aicina

❤Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

【Par mūsu kompāniju] aicina

✔Shenzhen Topli Electronic Technology Co., Ltd.

★Uzņēmums tika dibināts 1997. gadā un atrodas Baoan District, Shenzhen, Guangdong Province, Ķīna.Tas galvenokārt ražo mobilo telefonu lādētāji, datu kabeļi un komunikācijas produktu aksesuārus.Ir 1,253 ražošanas personāla un 58 R&D komandu.

★Papildu norādījums: Lielākā daļa no produktiem, kas ir patstāvīgi izstrādājis un ražo mums, un mēs arī piegādāt tos uz pārdevējiem.

Tagi: l baterijas, ts80, bāzes baofeng uv 82, bf radio, radio uv 82, talki walki, funcam serveri, BAOFENG S5 Plus, akumulatora uv82, baofeng akumulatora uv5r

Modeļa Numurs UV-82
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Baterijas
Zīmola Nosaukums oppxun

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti