Augstas Kvalitātes Sūklis, Vējstikla Pārsegs Portatīvo Mājokļu Gadījumā Gopro Hero 9 Fotokameras

w121825

€3.38

-5.05

€8.43

-59 %

Jauns produkts

Augstas Kvalitātes Sūklis, Vējstikla Pārsegs Portatīvo Mājokļu Gadījumā Gopro Hero 9 Fotokameras

Apraksts: 1. Saderīgs ar Modeļiem: Šo putu trokšņu samazināšana ir piemērots tikai GoPro Hero 9 sporta kamerām, un ir paredzēts, lai rokas šaušana ar rāmi vai atsevišķu kameru.Ja izjādes, reģistrācijas diez vai var dzirdēt vēju.

2. Viegls un Ērts: Izgatavots no speciāla poraina materiāla, vējstikla pārsegs ir ļoti mīksts, viegls, pārnēsājams un elastīgu.Nepalielināsies svars kameru.Tas neizraisa pārkarst, un tā var arī pasargāt kameru no aukstuma un akumulatoru bojājumu ziemā.

3. Visaptveroša Aizsardzība: Sniedz kādu papildus rezerves, kad hitting kameru.Tas var pasargāt kameru no triecieniem, ceļojot vai izmantot.Silts padoms: Jūs varat izmantot vējjaka ar čemodānu, protams, jūs kamera var izmantot arī atsevišķi.

4. Precīzu Atvēršana: precīzu ostas neietekmēs video efektu, kas uzlabos arī kvadrātveida caurumu, kas tieši atbalsta lādētāju.Ierakstot videoklipu, var efektīvi samazināt troksni.

5. Plašs Pielietojums: vējstikla pārsegs atbalsta jebkuru āra sporta veidu, kas ir nepieciešams, lai samazinātu vēja troksni, piemēram, kāpšana, braukšana ar velosipēdu, ceļot, slēpošana, utt.Tikai vējstikla pārsegs ir iekļauti iepakojumā.Nav iekļauti fotokameras un fotokameru gadījumā.

Specifikācija:

Materiāls: sūklis

Piemērots modelis: GoPro Hero 9

Krāsa: melna

Iepakojuma Saraksts:

Kamera Priekšējā Stikla Vāks*1

Maksājumu metodes:

Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar www.grandtech.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai www.grandtech.lv.Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums: Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.

Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.

Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Tagi: akumulatora gopro hero 9, 3 gopro, vāks dome, gopro 7 šaut, gopro 9 varonis, gopro hero, akumulatora gopro 9, gadījumā, ja gopro 9, gopro virvi, gopro mount

Modeļa Numurs Portatīvo Mājokļu Gadījumā Gopro Hero 9 Fotokameras
Saderīgs Action Camera Brand gopro
Materiāls Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums SHZONS

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti