Jauns
100PCS/Daudz Flamingo Formas Dzēriens Var Turētājs Piepūšamo Baseinu Rotaļlietu, Mazulis Puses Labā, Piegādes Dāvanu Piepūšamās Baseins, Rotaļu Grupa

100PCS/Daudz Flamingo Formas Dzēriens Var Turētājs Piepūšamo Baseinu Rotaļlietu, Mazulis Puses Labā, Piegādes Dāvanu Piepūšamās Baseins, Rotaļu Grupa

w121491

€67.64

-5.09

€72.73

-6 %

Jauns produkts

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, kas 6 dienas pēc jūsu maksājuma summa ir pabeigta.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Mēs pēc faktiem loģistikas, transporta stāvoklī, ātrākais transporta veids, lai jūs varētu nosūtīt preces, izvēlēties piemērotāku transporta kanāls.Piemēram,: federālā/DHL/UPS/TNT.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Tagi: suņi baseins, 3d anime telefonu gadījumā, paneļa skatīties, suns baseins dzīve, suņu laukumā baseins, dzēriena turētājs, baseins, flamingo suvenīru, larges piepūšamās baseins, nelielu piepūšamo baseinu, flamingo puse

Zīmola Nosaukums MS Made
Materiāls Lateksa

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti