Bluavido 7 Collu 4G Android 8.1 Auto DVR, GPS 2G RAM FHD) 1080P video ieraksti Dual Objektīvs Paneļa Kameras WiFi App attāla Uzraudzība

w121368

€69.26

-42.45

€111.71

-38 %

Jauns produkts

2 Variants:

K6--> 3G, Android 5.1, 1G RAM +16.G ROM, NAV ADAS, Sānu 1920*1080P + Atpakaļ 640*480P.K7--> 4G, Androidn 8.1, 2G RAM +16.G ROM, Ar ADAS Priekšā, 1280*720P + Atpakaļ 1920*1080P.

>4G + wi-fi karstajiem

Braukšanas ceļojums ir garlaicīgi?Tagad sākt 4G interneta sērfošanu ar mūsu dvr, tas, iebūvēts wi-fi karstajiem, būs sinhronizēt un dalīties ar interneta datu, lai jūsu smart tālruni , patīk lasīt, navigācija, mūzika tiešsaistē jautri.Piezīmes: lūdzu, Lūdzu, ielikt savu vietējo micro sim karte, kas atbalsta zemāk tīkla joslas 4G interneta sērfošanu.Paldies.GSM:900 (B8)/1800(B3); WCDMA:2100(B1)/900(B8); LTE:FDD,2100(B1)/1800(B3)

>Gluda Offline GPS Navigācijas

Ar ārējo GPS+BD augstas sensoru, GPS antena, tas ļauj jums izvēlēties optimālo maršrutu un sasniegt savu galamērķi bez nevajadzīgas problēmas.

Detalizētas Kartes ar Bezmaksas Atjauninājumus

1, skaistas 3D orientierus, ēkām,parkiem un kalniem,palīdzēs jums atrast savu ņemot nepazīstamās vietās.Braucot ar Sygic GPS Navigācijas ir gan praktiska un patīkams. 2, precīzu attālumu līdz katra intriga virzīs jūs uz galamērķi.Ja jūs garām pagriezienu mūsu gudru algoritmu, uzreiz būs pārrēķināt, lai iegūtu jums atpakaļ uz jūsu veidā.

Pārvietoties Sarežģītu Mezglu ar Vieglumu

Bluavido GPS Navigācijas ir lane assist ar junction view, kas parāda gaidāmo krustojumiem un izmanto spilgtas krāsas bultas, kas norāda jūsu pareizu joslu.un viegli pārvietoties sarežģītu mezglu.

Vairāk Informācija Īsumā

Ierīce uztur savu braukšanas karti, ekrāna visos laikos un papildu informācija, kas tiek rādīta blakus.Lai iegūtu plašāku informāciju, vienkārši palūdziet, vai pieskarieties ekrānam.Kā jūs vadīt savu ceļu, Priekšā pastāvīgi brīdina par tuvumā pakalpojumus, ieskaitot degvielas uzpildes stacijas, slimnīcas .

Par to, kā Instalēt kartes

Atbalsta Europe / North America / dienvidamerika / Dienvidaustrumu Āzijas / Tuvo Austrumu kartes (Mēs uzstādīsim kartes atbilstoši jūsu adresi, piemēram: Apvienotajā Karalistē, mēs uzstādīsim Eiropas kartē) **Piezīme** Par kartes, ja jūs vēlaties atjaunināt karti, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs augšupielādēt to uz "pastkastītes", lūdzu, nav lejupielādēt citas vietas, citādi tas sabojās sākotnējā kartes.Atjaunināt karti laiks: reizi gadā .

>24 Stundu Autostāvvieta Monitors

Kad kāds blakus jūsu auto vai transportlīdzeklis sāk kustēties, Automātiski ieslēgt un sākt ierakstīšanu, ja konstatē trieciena vai sadursmes,ierīce automātiski automātiski ieraksta dažas sekundes,pārliecinieties, vai 24st Autostāvvieta Aizsargs.Piezīme: Jums ir nepieciešams nopirkt OBD Buks vadu sasniegtu šo funkciju.

>ADAS Plus functnion [K6 neatbalsta]

LDWS Joslu uzraudzības Sistēmām Brīdinājums tiek aktivizēts, kad izbraukšanu no joslas, ir noteikta, pamatojoties uz reālā laika video ieraksta.FCWS Turpgaitas Sadursmes Brīdinājuma Sistēma Brīdinājums ir iedarbināta, kad iespējams uz priekšu sadursmes gadījumā tiek konstatēta, pamatojoties uz reālā laika video ieraksta.FVMA uz Priekšu, Transportlīdzekļa, kas Pārvietojas Signalizācija Brīdinājums tiek aktivizēts, kad transportlīdzeklis pirms jūs pārvietojas, pamatojoties uz reālā laika video ieraksti.

>Dual Kanālus Vienlaicīgi Ierakstu

Šis Auto DVR ir divas kameras, kas ļauj vienlaicīgi ieraksta video no diviem dažādiem leņķiem.K6: Priekšējā Kamera:1920*1080P...Aizmugurējā Kamera: 640*480; K7: Priekšējā Kamera: 1280*720P...Aizmugurējā Kamera: 1920*1080P;

>Reversa Attēlu

>Bluetooth Hands-free Funkcija

Bluetooth hands-free, pēc savienošanas pārī ar bluetooth starp dvr un viedtālrunis, jūs varētu veikt un saņemt zvanus tieši no dvr sevi ar iebūvētu MIC un skaļruni.

>FM nosūta funkcija

Vai jums patīk klausīties mūziku, kamēr jūs braucat?Pielāgotu FM frekvenci, lai pats kā auto FM kanālu.kad jūs spēlēt mūziku ar mašīnu, auto skaļrunis nāks ārā skaņas.

>Android 8.1 OS un Google Play

Atbalsta Google Play Veikalā un instalēts, Tas varētu piekļūt miljoniem bezmaksas un maksas programmām pieejama lejupielādei tieši jūsu dvr.K6 ir Android 5.1 K7 ir Android 8.1

Autostāvvieta uzraudzība

Ja kāds sasist savu auto, Automātiski ieslēgt un sākt ierakstīšanu, ierīce automātiski automātiski ieraksta dažas sekundes,pārliecinieties, vai 24st Autostāvvieta Aizsargs.Paku, neietver ODB buks līnijas.

>G-Sensors

3 ass G-Sensors sajūt pēkšņu paātrinājumu, bremzēšanu un sadursmes, lai automātiski attēlotu un aizsargātu kritiskās kadrus apkārtējo nelaimes.Izmantojot šo funkciju, svarīgi faili netiks svītrots ar cilpu ierakstīšanas.

>Cikliskā ierakstīšana

Cikliskā ierakstīšana nodrošina, ka kamera nav apturētu ierakstīšanu, kad atmiņa ir pilna.Fotokamera automātiski pārraksta vecākos failus atmiņas kartē, tādējādi nodrošinot to, lai ierakstītu uz nenoteiktu laiku.

Detalizēti:

>Tālvadības Uzraudzīt, Mobilo App Savienojums

Ar mūsu unikālo tālvadības uzraudzīt, mobilās aplikācijas un interneta pieslēgumu, tas ļauj jums, lai attāli pārraudzīt automašīnas braukšanas ceļu, un, kas noticis ap savu auto.

Tagi: cam dash, gp tracker, chevrolet aizmugurējās, krievija krekls, video ieraksts, android auto, android tālrunis, ykz led displejs, 3g kamera, kameras video

Video Kods H. 264
Kadri Sekundē 30
Īpašas Pazīmes Bluetooth
Zīmola Nosaukums Bluavido
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
OSD Valodas Vjetnamiešu
Video Formāts TS
Displejs IPS
Pikseļu skaits 800Mega
Max Ārējā Atmiņa 64G
Displeja Izmērs 7Inches
Skata Leņķis 150°-160°
Kameras Izšķirtspēja 1920X1080
Atpakaļskata Kamera
Akumulators Iebūvēts
GPS logger Ārējās
Interfeiss USB2.0
Bluetooth 4.0 atbalsta
3G neatbalsta ADAS 4G atbalsta ADAS
Akumulatoru Dzīves darbosies tikai 30 minūtes
Oriģinālā Iepakojumā
Touch Screen
Asamblejas Režīmā Portatīvo Ierakstītāju
Vienuma Tips Automašīnas DVR
Dual Objektīvs Jā,Atbalsta Dual objektīvs ierakstīšana vienlaicīgi
Ekrāna attiecība 16
Attēlveidošanas Sensors Sony IMX323
Atmiņas Karte Nepieciešams Redinga Ātrums Klase 10
4G versija LTE
GPS Navigācijas JĀ, bez kartes
Skaits Lēcas 2
Sertifikācija ROHS
Mikroshēmu Ražotājs Spreadtrum SL8541E

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti