Ķieģeļi Diy 880pcs Celtniecības Bloki Izglītības Rotaļlietas Izmērs ir 3 Gadus Vecs Spēlēt Rotaļlietas Gab Ēku, City Konstruktors, Rotaļlietas Meitenēm Zēniem

w120763

€4.08

-3.33

€7.41

-44 %

Jauns produkts

Ķieģeļi Diy 880pcs Celtniecības Bloki Izglītības Rotaļlietas Izmērs ir 3 Gadus Vecs Spēlēt Rotaļlietas Gab Ēku, City Konstruktors, Rotaļlietas Meitenēm Zēniem

Specifikācija: Preces tips:DIY Bloki Vecums: 3 + gadi Gabals:110pcs/330pcs/550pcs/880pcs Materiāls:ABS Krāsa:Random Krāsa Lielums:Kā attēlā Pakete Ietver: Komplekts 1: 110pcs DIY Bloki(Maisos) Set 2: 330pcs DIY Bloki(Maisos) Set 3: 550pcs DIY Bloki(Maisos) Set 4: 880pcs DIY Bloki(Maisos) Piezīme: 1.Nav saderīgs ar citu stilu elementi. 2.Lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai izvēlētos un iepakojuma daudzumu, kuru jūs vēlaties. 3.Tur var būt dažas kļūdas produkta lielums, jo tas ir manuāli mēra. 4.Ja jums ir kādi jautājumi par šī produkta, lūdzu sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai to atrisinātu.Paldies!

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Mūsu preces ir ļoti piemērotas, lūdzu, varat būt drošs pirkums, mēs tiks nekavējoties izsūtīts.

1.Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 2.Jo Politika, lūdzu, sniedziet mums savu vārdu, uzvārdu, ja jums ir Krievija.Paldies par jūsu sadarbību. 3.Jo Politika, lūdzu, iesniedziet saņēmēja personas nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs informācija (CPF) precīzi, ja jums ir Brazīlija. 4. Ja darījums ir Honkongas un Ķīnas valsts svētku dienā, apstrādes laiku būtu jāatliek.Lūdzu, saprast. 5.Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.

Par Maksājumu

1. Mēs pieņemam Alipay par www.grandtech.lv.Ir daudzi maksājumu metodēm, kas pieejami par www.grandtech.lv.piemēram,kredītkartes, Visa, Mastercard, Qiwi , reālā laika Bankas Pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk. 2. Visas tiesības uz maksājumu tiek pieņemti, izmantojot drošības maksājumu procesors DARĪJUMA. 3.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc tam, kad vietu secību.

Par Sūtījumu

1.Pasūtījumi tiek apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, Pls pārbaudīt, ka jūsu adrese ir jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi. 3.Parasti mēs iesakām mūsu klientiem izvēlēties www.grandtech.lv Standard Shipping kā kuģniecība, kas ir lētākais un ātrs veids, šeit, Un jūs varat izsekot arī to tiešsaistes pēc nosūtīšanas. 4.Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties.It īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5.Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, pls sazinieties ar mums.Mēs sekotu kuģošanas informāciju un atbildētu jums, cik ātri vien iespējams.

Atgriešanās Politiku

Ja prece jums saņemt netiek, kā aprakstīts vai zemu kvalitāti, Mēs sola, ka jūs varat atgriezties pirms pasūtījuma izpildes (tad, kad jūs noklikšķiniet uz "Apstiprināt Pasūtījumu Saņemts" vai pārsniegt apstiprinājumu termiņā) un saņemt pilnu kompensāciju.Atpakaļ nosūtīšanas maksa būs jāmaksā jums.Vai, jūs varat izvēlēties, lai saglabātu produktu un vienojas par kompensācijas apjomu tieši ar pārdevēju.

Par Atsauksmes

1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS ATSAUKSMES, kā arī pircēja liecina, paldies par pirkumu. 2.Pls sazinieties ar mums, pirmkārt, ja neesat apmierināts ar preci, kad saņēma, mēs piedāvājam jums apmierinošu risinājumu, kas pirms jūsu atvaļinājuma jebkādas atsauksmes vai strīdu, Paldies par jūsu laipnajiem sapratni!

Tagi: 3d modelis, diy meiteni, izgudrotājs rotaļlietas bērniem, tauriņš caurumu perforators, bloķēt taisnīgu, konstruktors, lego super mario konstruktors, lielas robots rotaļlietu, konstruktors lego, konstruktors boy

Svītrkods No
Bloki Ķieģeļi Diy
Plastmasas Bloku Forma Kvadrātveida
Celtniecības Bloki rotaļlietas meitenēm zēniem
Veids Bloki
Sertifikācija 3C
3C Sertifikāts
Modeļa Numurs 1003
Materiāls Plastmasas
Bloka Izmērs Mikrouzņēmumu veidošanas bloku、Lielo bloku(>1cm)
Sertifikāta Numurs 2016012203877553
Plastmasas Tips ABS
rotaļlietas rotaļlietas bērniem
Vecums 2-4 Gadi
Brīdinājums neēd,līdz šim godīgi
Dzimums Unisex
Zīmola Nosaukums Hui Cheng Rotaļlietas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti