SANNCE 4CH XPOE 1080P VRR CCTV Video Novērošanas Komplekti 4GAB 2MP 1920*1080 Ūdensnecaurlaidīgu Indoor/Outdoor Drošības IP kamera 1 TB HDD

w120680

€129.18

-36.44

€165.62

-22 %

Jauns produkts

Galvenās Iezīmes: 1>Atbalsts H. 264 kodēšanas tehnoloģijas, ultra-zemu bitu ātrums; 2>Atbalsta VGA & HDMI augstas izšķirtspējas izvadi displejs;

3>Atbalsts 4-kanālu 1080P video piekļuvi uzglabāšanai;

4>4 XPOE tīkla porti, atbalsta barošanas front-end XPOE;

5>Atbalsta vairākas mākonis tehnoloģiju, saprast, tīkla pārklājuma, front-end un back-end doka, APP signalizācijas nospiež, lai mobilo telefonu un citas funkcijas;

6>Pielāgotu Web, CMS, centrālā platforma vadības programmatūra SANNCE REDZĒJUMU, nodrošinātu SDK attīstību;

7>Atbalsta visu veidu mobilo telefonu, pad tālvadības uzraudzību (ios, android);

8>Attālo piekļuvi, pašu domēna nosaukums pakalpojuma funkcija (ARSP), viens-noklikšķiniet, lai iespējotu attālo pārraudzību;

9>Atbalsts H. 264., kodēšana, sinhronās & vienlaicīgu pieslēgumu vairākiem kanāliem, kas tikai sekundes, Vairāk Priekšrocību:

Super Viegli XPoE Uzstādīšana

Šīs jaunās paaudzes XPoE (Power over Ethernet) kameras tiek savienotas tikai ar vienu tīkla kabeli, lai gan nodrošinātu elektroapgādes un pārraidīt video signālu.Šī funkcija ir ievērojami vienkāršota, uzstādīšana, samazināt izmaksas, un samazina risku elektrisko noplūdes.

Svaigs un Gluda 1080P Kadrus

Šie pilnas augstas izšķirtspējas videonovērošanas kameras nodrošina, ka netiek blurriness varētu nerrs jums, un gluda, skaidrus attēlus un video ierakstu, atklāj, katru sīko detaļu, kas piedāvā neizmērāmi aicina uz savu vizuālo sajūtu.

Papildu H. 264 Video Kompresiju

Ar H. 264 video kompresijas tehnoloģiju, kas, vairāk atmiņas vietas un būs saglabāti uzglabāšanu pašā video novērošanas.Tādējādi, tas nodrošina daudz vienmērīgāku video ierakstu un ļaus ietaupīt izmaksas pērkot papildu HDD.

Smart Motion-Iedarbināta Trauksmes

Ar smart detection funkcija, kameras spēj noteikt un fiksēt kustību, video akls vai video zaudējumu savā mājā.Tajā pašā laikā, jūs varat saņemt tūlītēju e-pasta brīdinājumus un APP signalizācijas nospiež, lai novērstu neparedzētu negadījumu.

Ērtu Piekļuvi no Mobilajām Ierīcēm

Vienotās jūsu drošības sistēmas savā viedtālrunī, planšetdatorā un DATORĀ var būt diezgan vienkārša, ar mūsu bezmaksas SANNCE REDZĒJUMU APP.Ātri skenēt QR-kodu, instalēt to uz jūsu mobilo sakaru ierīces, un tad jūs varat skatīties tiešraidē uzraudzības video jebkurā laikā no jebkuras vietas.

Izcilu 100ft Nakts Redzamības

Kameras sniegtu patiesu krāsu attēlus dienas un skaidrs, B&W bildes naktī, automātiski ieslēdzot savu smart IS filtri.Tās nodrošina aptuveni diennakti aizsardzība, sniedz jums pilnīgu mieru.

Full HD VGA un HDMI izeja

Aizmugurējais panelis no VRR, mēs piedāvājam HDMI un VGA full HD rezultāti.Saņemiet TV vai HD monitora un straumēt video, lai to.Augstas kvalitātes video ir garantēta, vai jūs esat spēlē atpakaļ, vai dzīvot apskatei.

IP66 Ūdensnecaurlaidīgs Reitings

Kameras ir spējīgs paciest neatkarīgi māte daba dod, tādējādi sargāt no putekļiem, ūdens un gaisa.Vai uz apdeguma, iesaldēšanu vai stipri lietainā laikā, viņi stick uz to pozīciju, piemēram, uzticīgi karavīri, sniedz jums spēcīgu drošības sajūtu.

Tagi: cietais disks, sricam ip kameras wifi iekštelpu is, kamera secur, dahua vrr, 5TB, webcam, 8ch kameras novērošanas komplekts, camera poe ip, tovnet, ios novērošanas kamera

Korpuss Metāla mainpart
attēla Sensors 1/2.7" SC2235P CMOS Sensors
Skaits infrasarkanās gaismas Diodes 24
signālu sistēma XPOE
Zīmola Nosaukums SANNCE
Objektīvs 3.6 mm
DATORI Fotokameras 4gab
VRR Izmēri(W x H x D) 255x235x45mm
IS Cut Filtrs
Ūdensizturīgs Reitings IP66
Video kompresiju H. 264
IP Kameras Izmērs (L x W x H) 175x60x60mm(Ieskaitot turētāja)
Rezolūcija 1080p
rezerves Tīkla, USB, SATA
Indoor/Outdoor Indoor/Outdoor
Jauda 4x1080P
Modeļa Numurs N44PBD+I61BC*4+1T
Jautāt Režīmā Ievākt ziņas, Laika/Kalendāro/Event/Kanāls
HDD Kapacitāti Līdz 8TB jauda(3,5 collas)
Skata leņķi 70
Darbības Jauda 12V/4A
Ierakstīšanas režīms Rokasgrāmata.>Modin.>Kustības Detektors.>Ieplānotās
Video Ieejas 4 XPOE tīkla porti, atbalsta barošanas front-end XPOE
uzglabāšanas režīms HDD Uzglabāšanas, Tīkla Uzglabāšanas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti