2020 bez apmales Saulesbrilles Sieviešu Vintage Unikālas Formas Steampunk Saulesbrilles Sieviešu Smieklīgi Puse Gafas Toņos UV400 Saulesbrilles

w119965

€3.25

-1.09

€4.34

-25 %

Jauns produkts

Produkta Informācija:

1、UV400 Aizsardzība: Nodrošināt UV400 aizsardzība acis.Tas ir must-have, kad jūs iet.Saulesbrilles var efektīvi filtrs atspulgu atspoguļoja saules un aizsargātu jūsu acis no ilgtermiņa UV bojājumus.

2、Produkta Izmērs: Rāmja ārējais platums 133mm, objektīva platums 58mm, objektīva augstums 50mm, deguna piķis platums 20mm, temple garums 145mm; klasiskās saulesbrilles ir piemērotas sejas, jebkurā vecumā un jebkurā formā.

3、Premium Materiāls: Saulesbrilles ir izgatavoti no augstas kvalitātes AC materiāla izturību.Piemērots vīriešiem un sievietēm, izcelt jūsu unikālā veidā, kas piemērots visiem klimatu un laika apstākļus.

4、Skaisti un Praktiski: Ar unikālu asaru formas dizains, saulesbrilles var izmantot kā augstas klases modes aksesuāru, un to var izmantot arī ikdienas saskaņošana.Tas ir skaisti un praktiski.Tā ir lieliska un praktiska dāvana draugiem un ģimeni!

5、Plašs Pielietojums: Saulesbrilles, kas ir ne tikai ideāli piemērots āra sporta un darbības, piemēram, pastaigas, riteņbraukšana, braukšanas, iepirkšanās, ceļot un doties pārgājienos.

Specifikācija:

Lēcu materiāls: AC

Rāmja materiāls: metāla

Vai polarizētas gaismas: Nav

UV pretestību līmenī: UV400

Stils: universal

Lēcu krāsa: pelēka

Iepakojuma Saraksts:

1 * Brilles

Produkta Attēli:

Tagi: telefonu gadījumā rozā s8, ssd nvme 1 f 3 slc, top max skatīties baby, mobilais akumulators umi, satīna kleita weding, top cilvēks, veļas virves, top cilvēks super varonis, top dzemdību pusē, satīna sieviešu audums

Lēcas Optisko Atribūts UV400
Dzimums SIEVIETES
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Objektīva Platums --
Objektīvs Augstums --
Rāmja Materiāls SAKAUSĒJUMA
Stils Bez apmales
Modeļa Numurs Steampunk Saulesbrilles
Zīmola Nosaukums iSHINE
Lēcu Materiāls Plastmasas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti