Jauns
Elsojošs Persiku Lēti Quinceanera Kleitas Bumbu Kleita Vāciņu Piedurknēm Tilla Appliques Mežģīnes, Kristāli, Saldie 16 Kleitas

Elsojošs Persiku Lēti Quinceanera Kleitas Bumbu Kleita Vāciņu Piedurknēm Tilla Appliques Mežģīnes, Kristāli, Saldie 16 Kleitas

w119926

€102.51

-2.09

€104.60

-1 %

Jauns produkts

2.Mērīšanas Ceļvedis

Ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.Pirms pasūtīšanas ir made-to-measure kleita no DHgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.Šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.Brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!Lai iegūtu vislabākos rezultātus, vienmēr ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionālu vietējo pielāgot.

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Ir daudzi maksājumu metodes pieejama DHgate.com piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar DHgate, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet uz "Piegāde un apmaksa" tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

Apstrādes Laiks ir 10 Darba Dienu laikā Paredzamais Piegādes Laiks EMS 5-7 Darba Dienu laikā DHL 3-5 Darba Dienu laikā TNT 3-5 Darba Dienu laikā UPS 3-5 Darba Dienu laikā FEDEX 3 Darba Dienu Laikā

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

Ja jūs vēlaties apmainīt vai atgriezt objekti, kas saņemti, jums ir jāsazinās ar mums 7 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Tagi: konuss pērlīšu cepurītes, pocketbook displejs, puffi dzijas, alvas kleitas, kleita quinceanera, spīguļi, balles kleitas, zelta elsojošs kleita, āfrikas dashiki maxi kleita, paklāju kleita, kleita sievietēm

Zīmola Nosaukums HVVLF
Modes Elements Vienkāršs
Godu Quinceanera
Iebūvēts Krūšturis
Piedurknes Garums(cm) Īss
Piedurknes Stils Vāciņu Piedurknēm
Kleitas Garums Grīdas Garums
Apdare Crystal
Auduma Veids Tills
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Quinceanera Kleitas
Materiāls Poliestera
Faktisko Attēlu
Izgriezums scoop
Siluets Bumbu Kleita

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti