100Pcs/Daudz 1" 25.4 mm, Skaidrs, Epoksīda Aplis Dome Uzlīme Ļoti caurspīdīgām Kristāla 3D Sveķu Cabochon Etiķetes Nekad Dzeltēšanas

w119090

€8.90

Jauns produkts

Iezīmes Materiāls : mīksto Epoksīda .Krāsa : Caurspīdīga / glitter / tumši ...Diametrs/Izmērs: 25.4 MM =2.54 CM=1INCH .Biezums: aptuveno 1.6 MM Stils: Apaļa /Aplis/Dome .Ļoti pārskatāms, nekad dzelte ,pašlīmējošās.Cena par apli epoksīda tikai dome ,nevis sazināties ar jebkuru citu piederumi . 1sheet=20pcs , tāpēc, ja jūs, lai 100gab = 5sheet .

Maksājumu ir daudz maksājumu metodes pieejama www.grandtech.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar www.grandtech.lv, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to .

Silts Ātru Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu .Šie tarifi ir pircēja atbildība, Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms biddingying Mēs nosūtām uz reģistrēto adresi, kas liecina aliexpres Lūdzu, donot sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.Piegāde

Mēs Kuģis Pasaulē, izņemot gadījumus, APO/FPO.

Ja piegāde Pa www.grandtech.lv Standarta Piegāde .Paketi, lai lielākā daļa no valstīm, piegāde 12-25Days .

Ja piegāde ar DHL ,FEDEX,TNT,UPS,EMS , Pakete galvenokārt piegāde 3-10 darba dienu laikā

Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem.

Garantijas un Garantiju

12 mēnešu Garantija.Iegādāties ar pārliecību!

Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar to objekti, kas saņemti, jums ir jāsazinās ar mums 15 dienu laikā no pieprasījuma saņemšanas.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli.

Atsauksmes

Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat ar visiem termiņā .

Aizmugurē

25.4 MM mirdzēt dizains

25.4 mm, tumšs dizains

Galvenokārt tas epoksīdu uzlīmes izmantot ar metāla vāciņiem, kā arī pēc foto .Ja jums ir vajadzīgs arī, pudeļu vāciņi ,vienkārši noklikšķiniet uz šiem foto dodas uz produktu saiti

Kā lietot ?

Šādas bildes tikai, lai parādītu, efektīvu ,mēs nepārdodam un dizainu bez oringin atļauju.

DIY cepures ar jūsu fotogrāfijas

DIY Kaklarota Ar Jums Fotogrāfijas

Tagi: kristāla doming sveķi, folija uzlīmes sveķi, dome stikla, 3d doming sveķi, epoksīda sveķi pilnīgi skaidrs liela, modes sveķu aplis, siksniņa usb, epoksīda kristāldzidru, dome uzlīme, pelējuma silikona sveķu

Objekta Garumu 1inch
Postenis Diametrs 1inch
Materiāls Silikona
Vienuma Tips Rotaslietas Secinājumi
Postenis Svars 1g
Zīmola Nosaukums LIOKIM
Modeļa Numurs 00012D
Produkta Funkcijas epoksīda dome
Postenis Augstums 0.063inch
Objektu Platums 1inch
Rotaslietas Secinājumi Tips Pērlīšu Cepurītes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti