24pcs Sirds Formas Bumba Karājas Kulons Valentīna Diena, Rotaslietas Ornaments, Ģimenes Puse Dekori Mīlestības Bumbu Komplekts Festivāls Apdare

w119044

€3.49

-4.62

€8.11

-56 %

Jauns produkts

24Pcs Valentīna Rotājumi Sirds Formas Rotājumi Romantisks Valentīna Diena Dāvanas

Funkcija: ir Trīs Veidu Sirds Formas Rotājumi: Jūs saņemsiet 36pcs sirds formas rotājumi.Šie valentīna rotājumi ir trīs veidu virsmām: 12 gabali, ar matētu virsmu, 12 gabaliņi ar spīdīgu virsmu un citās 12 gabali ar mirdzēt virsmas.

Ideāls Valentīna Diena: Sarkanā simbolizē mīlestību un kaisli.Šie skaisti sarkanu sirds formas rotājumi ir liels valentīna rotājumi.Ar stīgu uz augšu katru rotājumu, tie var viegli karājās pie zariem, kronšteini, windows vai citas vietas jūsu mājās, pievienojot saldu akcentu visā jūsu mājās.

Izmērs: sirds formas nieciņš pasākumus, apm. 4.5 x 4.5 cm/1.8 x 1.8 collas. 3D izskats ir gudrs un spilgts.Izsmalcinātu dizainu, kas piesaistīs cienītāji, draugi, bērni, lai rotā mājas un puse, izmantojot tos.Izturīga un Atkārtoti: Šie adorable sirds formas rotājumi ir izgatavoti no plastmasas, viegls un izturīgs.Jūs varat tos izmantot visu gadu, vai gaida nākamo reizi.

Šie sirds ornamentiem var izmantot kā galda centrālais, karājās uz valentīna koku, pievieno winebottles un DIY projet, lai atdzīvināt Valentīna Diena.Tie var būt uesed kā dekorācijas kāzām, dzimšanas dienas svinībām, līgavu dušas, bērnu dušas, jubilejas, Ziemassvētku eglītes, pievienojot stilu un skaistumu gadījumā.Produkta informācija:

Materiāls: ABS

Izmērs: Kā rādīt

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu varbūt nedaudz atšķiras no attēla krāsu.

Lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Pakete ietver: 24PC Mīlestība Kulons

Tagi: san valentin diena, dzimšanas diena, mīlestība, es tevi mīlu, dienas valentīns, sirds kulons, st valentīns, mechosen, rosebox, flīžu

Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs 1
Iestatīt Tipu No
raksts Sirds
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Skaits, Gab 24pcs
Godu Jubilejas
Veids, Vairumtirdzniecība No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti