SEXYE Seksa Lelle Spilgti Silikona Lielās Krūtis SexDolls Pieaugušo Sexy Rotaļlietas Metāla Skelets Īsta Lelle Musbatore Vīriešiem

w11859

€602.61

-401.74

€1 004.35

-40 %

Jauns produkts

Kāpēc Izvēlēties Mūs???

Uzticamu Kvalitāti Tpe& Metāla Skelets

Ar augstākās kvalitātes TPE, lelle var dot jums reālu ādas pieskārienu, spilgti un mīkstākas krūtis, tiny Maksts un tūpļa.Ar metāla skeletu, tās iespējams veikt lelle dara daudzas pozas un seksa pozīcijas, kā jūsu vēlmes.

2,Izcilu Klientu Apkalpošanu

Mūsu filozofija ir piedāvāt jums labāko iepirkšanās pieredzi, un piedāvā augstas kvalitātes lelles.Jums būs atbildi no mums 3 min office stundas.Atstāj mums savu e-pastu, ka būs labāk serveriem nosūtīt video un pliks bildes, kas parāda vairāk detaļu lelle.

3,Uzticamu Piegādes Ķēdes

Mums ir mūsu ražotne, kas padara pielāgot lelle pēc jūsu vēlmēm ir iespējams.

4,Uzticamu Loģistikas un Piegādes pakalpojumi

Vairākas kuģniecības veidos, sauszemes transports, gaisa kuģniecības, jūras pārvadājumi, dzelzceļa transports, veikt lelle varētu tikt nosūtīti, lai lielākā daļa valstu un teritoriju.Uzticamu pielāgotu muitošanas pakalpojumu, mēs varam iegūt lielāko viņš valstīm un teritorijām, kas pielāgots skaidrs.Pat dažas valstī, apgalvo, ka porno ir aizliegta.

Labs Ieteikums:

1. Jūsu lelle ir jātīra katru reizi pirms vai pēc lietošanas, ar vieglu dušas putas.

2. Lūdzu, ņemiet lelles " galvu prom ūdens.Ja āda bija lipīga, lūdzu, tīru ar vannu pulveris.Sauso un lietošanai bērnu pulveri, lai padarītu to gludu.

3. Pēc tīrīšanas, sausu ar dvieli un uzklājiet sviestu, pulveri.Nelietoju matu fēnu.

4. Esiet uzmanīgi, pārvietojot lelle, izvairīties no kuriem klauvē / sadalīšana.

Paziņojums

1:Visi piederumu, parādīja lapā, nav iekļautas.Ja jūs vēlaties mums palīdzēt, lai jūs iegādāties, lūdzu atstāt mums ziņu. 2: Lūdzu, atstājiet ziņu ir jūsu prasības, piemēram, ādas krāsu un acu krāsu, parūka tipa, naglas, krāsu un stāvot kājās vai nav. 3: Lai iegūtu vairāk informācijas, piemēram, pliks attēlu un video, lūdzu atstāt mums savu e-pastu. 4: Šeit joprojām ir dažas valstis, ka mēs kuģis lelli, lai ar tās tiesību aktiem un politiku.Dažas mēs valstīm būs jāmaksā papildu kravu pārvadājumu izmaksu vai nodokļa.Jebkuru jautājumu kuģniecības, sazinieties ar mums.

Tagi: vīrieši sexdoll, seksa lelle sexy seksuāls, sexy lelle, lelle nekustamo dzimums, mle seksa lelle, liels vientiesis lelle, seksa lelle, pieaugušo geju seksa rotaļlietas, liels sexdoll, seksa robots

Ādas Krāsa Fiziska Vai Brūns
Priekšrocības droša, maiga, gluda, reālu justies, ne savdabīga smarža
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Paketē Iekļauts 1 x lelle, 1 x parūka, 1 x apakšveļa
Modeļa Numurs Fl-4322
Funkcijas Iekšķīgai lietošanai/ krūšu/ maksts/ tūpļa dzimums
Materiāls Veselības TPE ar metāla skeletu
Sertifikācija CE, FDA sertifikācija
Vienuma Tips Seksa Lelles
Krūtis*viduklis*hip(158CM) 90CM*54CM*88CM

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti