4G LTE), GPS Tracker Auto Transportlīdzekļu Tracker WIFI hotspot Ūdensizturīgs Tālvadības Samazināt Naftas 100000 Gabali Datu Uzglabāšanas GPS Izsekošanas Ierīce

w118498

€66.91

-28.68

€95.59

-30 %

Jauns produkts

GV40 funkciju displejs

Pieteikums

Mūsu GV40 4G Dienesta atbalsta plašu sprieguma ievades diapazons : 9-36V DC.Savietojams ar lielāko transportlīdzekļiem, kas tirgū!

4G Sērfošanu Tīklā

Vienkārši pievienot vienu 4G SIM kartes varat padarīt savu GV40 tracker savienojumu ar Internetu viegli.Mūsu GV40 atbalsta LTE (4G)-B1, B2, B3, B4, B5, B7, B8, WCDMA (3G) un GSM frekvence (2G), ļauj atbrīvoties no tīkla rūpes.

Spreadtrum Izlūkošanas Chipset

Mūsu 4G auto GPS Tracker GV40 pieņemt augstas veiktspējas apstrādes chipset-SC9820. Vienlaikus samazinot elektroenerģijas patēriņu, kas ar lielu rezervi, pozicionēšanas precizitāte ir ievērojami palielinājies.Ļauj jums baudīt vairāk precīzu dzīvi.

4G WIFI Hotspot

Mēs varam nosūtīt komanda: HOTSPOT, PAR, N, P atvērtu 4G Wifi Hotspot (N=nosaukums, 20characters, pēc noklusējuma: pēdējie četri cipari ir IMEI.P=Paroli, minimums astoņas, noklusējuma parole : 11111111) Vienkārši pievienot vienu 4G sim kartes var padarīt jūsu tālruņa savienojumu ar Internetu viegli.

100000 Gabali Datu Glabāšanas

Kad mēs braucam kaut kur GSM signāls ir slikti, bet GPS signāls ir labs.Mūsu GV40 būs iegaumēt GPS dati 100000 gabali datu veikalos padarītu jūsu vēstures pārbaude reālāk un tuvāk realitātei.

Cut-off Degvielas / elektrības Pieslēgums

Ja mūsu tālrunis saņemt patoloģiska trauksme, mēs varam nosūtīt naftas cut-off komandu no mūsu telefonu.Lai pārliecinātos, vai drošības transportlīdzekļa, tracker var tikai norāda uz nogriezts naftas kad GPS ir spēkā pozīciju statusu, un ātrums ir mazāks par 20 KM/H.

SOS Ārkārtas zvanu

Ārkārtas gadījumā, nospiest SOS pogu 3 sekundes, lai aktivizētu SOS signālu.Pēc tam ierīcei sūtīt SMS SOS standarta SOS numurus un izsauktu numurus ar cilpu 3 reizes, līdz tālrunis ir palielinājies.Trauksmes ziņojums tiks nosūtīts arī uz platformu.

IPX5 Ūdensizturīgs

Mūsu 4G auto GPS Tracker ir super ūdens izturīgs, lai nodrošinātu stabilu darbu grūts vidi.Tas ir ne tikai efektīvi novērst putekļu iekļūšanu, bet arī nav jāuztraucas par to apšļākt ar ūdeni.

Vibrācijas Signāls

Kad mūsu GV40 transportlīdzekļu GPS tracker novibrē vairākas reizes, vibrācijas signāls tiks iedarbināta.Ja nav aizdedzes pēc 3 minūtēm (ACC OFF), ierīce nosūtīs vibrācijas trauksmes paziņojumu nekavējoties.

Pārvietošanās Signāls

Kad jūsu automašīna pāriet no pre-set attālums (ja ACC ir off un GPS ir fiksēts).Mūsu GV40 nosūtīs stāvoklī pārvietot trauksmes informāciju, lai jūsu tālruni, lai pārliecinātos, ka jūsu automašīna ir droši.

Ātruma Signāls

Kad auto pārvietojas pār ierobežots ātrums vidēji ierobežotu laika posmu.ierīce nosūtīs ātruma atgādinājuma SMS ar lietotāju.Tādā veidā, mēs varam pievērst uzmanību, lai izmantotu automašīnu un izvairīties no negaidītiem nelaimes gadījumiem.

Produkta displejs

Parametrs

Platformu un mobilo lietotni

Pēc vairāk nekā 10 gadu attīstību un paplašināšanu, tur ir gandrīz pieci miljoni lietotāju, izmantojot mūsu profesionālo platformu - Tracksolid.Mēs jūs gaidām!Pieteikšanās lapa: www.tracksolid.com Izvēlēties Pirmajā Gadā Bez maksas-tas Nozīmē, ka jūs varat izmantot izsekošanas platformu, vienu gadu pēc tam, kad jūs vēlaties, lai turpinātu šo platformu, jums ir nepieciešams, sazinieties ar mums maksāt $8 mainīt par mūža Bezmaksas.Ja izvēlēties Dzīves maksas, jums nav nepieciešams maksāt jebkādu platforma maksa uz visiem laikiem.

Tagi: asus ierīce tracker, tracker sinotrack, gps, autopilots ūdens, gp tracker, gps tracker relejs, gps jammer bloķētājs, auto gps tracker ar sim, 3g, 4g auto gps tracker, transportlīdzekļu gps izsekošanas, ios gps tracker

Akumulatoru Dzīves 30 Stundas & Augšu
Spriegums 12V
Wifi 2.4 GHz
Atrašanās Vietas Precizitāte <10 metri
WCDMA 850/900/1900/2100 MHz (B1/B2/B5/B8)
LTE B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8
gsm 850/900/1800/1900 MHz
Gps pozicionēšanas Pasaules
Out Power w
Funkcijas ACC Atklāšana/Tālvadības nogriezts naftas
LED indikators GPS(zils), GSM(zaļā krāsā), Elektriski(sarkans)
GPS Frekvence GPS L1,1575.42 MHz
Akumulators 450mAh/3,7 V
Postenis Izmēra 113*51*20mm
Darba Spriegums 9-36V
Zīmola Nosaukums ertengtec
Ekrāna Izmērs Saskaņā Ar 2 Collas
Svars 105g
Modeļa Nosaukums gv40
Īpaša Iezīme Interneta Savienots
Gps Modulis
Galvenās Funkcijas WIFI Hotspot/Ūdensizturīgs IPX5
GPS tips GPS Tracker
Veids 4g gps tracker
GPS Ģeogrāfiskās Atrašanās vietas Eiropa

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti