Eleganta Dāma, Luksusa Gredzenu Zaļo Rotu Piepildīta Kubiskā Cirkonija Ziedu Tauriņš Gredzens Dāma Iesaistīšanās Kāzu Gadadienas Dāvanu

w1184

€2.89

-1.93

€4.82

-40 %

Jauns produkts

Materiāls: Varš

Stils:Fashio

Postenis Type:Gredzens

Meistarība: Classic, Ietilpīgi un Izturīgi, Lielisks, izturīgs pret skrāpējumiem sniegumu

Modelēšana: Ģeometrija

Izmērs 7 = Diametrs 17 mm = perimetru 53.38 mm

Izmērs 8 = Diametrs 18 mm = perimetru 56.52 mm

Izmērs 9 = 19 mm Diametrs = perimetru 59.66 mm

Izmērs 10 = Diametrs 20 mm = perimetru 62.80 mm

Izmērs 11 = Diametrs 21 mm = perimetru 65.08 mm

Izmērs 12 = Diametrs 22 mm = perimetru 69.08 mm

Izmērs 13 = Diametrs 23 mm = perimetru 72.36 mm

Atsauksmes

1. Ja jums liekas, nav apmierināti par mūsu produktiem, mēs var tieši sazināties privāti un mēs apsolām jums piedāvāt labāku servisu.Lūdzu, neatstājiet sliktas atsauksmes, lai pievērstu mūsu uzmanību.

2. Ja jūs jūtaties apmierināti ar mūsu produktiem, tas ir mūsu prieks redzēt savu 5 zvaigznes atsauksmes.Un mēs novērtējam jūsu neaizstājams atbalsts mums.

Mēs Mīlam & rūpēties par to, ko mēs darām.

Kopš 2012. gada,mēs esam smagi strādājuši, lai garantētu pilnīgu

apmierinātība ar jebkuru RANSSI iegādei.

RANSSI ir iesniedzis mūsu ārkārtas pakalpojumu un piegādāto pārsteidzošs rotaslietas vairāk nekā miljons apmierināti klienti visā pasaulē.

MŪSU VIENKĀRŠS UZDEVUMS:veikt pasakains izvēli un nest jums dzīvē ir luksusa izdevīgām cenām.

NOSŪTĪŠANAS LAIKS: Mēs nosūtīt savu pasūtījumu 2 dienu laikā pēc tam, kad mēs saņemam apstiprinājumu par jūsu maksājumu no www.grandtech.lv.Duiring Ķīnas valsts svētku dienās ,mēs varam pagarināt kuģniecības laiks ir īpaši.Par lielu daudzumu, lai ,lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārbaudītu krājumus, pirms veicat maksājumu.Mums var būt vajadzīgs ilgāks laiks, lai sagatavotu lielu daudzumu pasūtījumu un mēs jums paziņosim, uz specifictime nepieciešams

PIEGĀDES METODI:

Mēs parasti nodrošina bezmaksas piegāde pa Yanwen/ SunYou/ AE_Standard kuģniecības un Epacket, kas parasti aizņem 20-60/15- 30 darba dienu laikā par piegādi.Piegāde pa EMS,DHL,FEDEX, arī ir pieejami, ja jūs būs jāmaksā papildu maksas.

Ja jūsu pasūtījums sasniedz $200, mēs varam nodrošināt express bezmaksas piegāde.

7 DIENU ATGRIEŠANĀS POLITIKU

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, nevilcinieties, lai atstāt mūs "5 zvaigznes" atgriezenisko saiti,mēs tiešām ir nepieciešams jūsu atbalsts.Kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts ar pasūtījumu,lūdzu, nav steigā, lai sniegtu atsauksmes vai strīdu,vienkārši sazināties ar mums nekavējoties ,tāpēc, ka mums ir iespēja, lai atrisinātu problēmu.Paldies !

*1.Kvalitātes problēma:lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis pasūtījumu,uzņemt skaidras fotogrāfijas bojātu produktu un nosūtiet mums.mēs organizēt kompensāciju vai nomaiņa pēc tam, kad saņemsiet savu saņemtu savu fotogrāfijas.

*2.Jebkura cita iemesla dēļ-kādu citu iemeslu dēļ,kas jums nepatīk, vai nevēlaties vienu produktu,lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad ir saņemts pasūtījums.Pārliecinieties, saglabāt tā sākotnējā stāvoklī un veikt kuģniecības izmaksas ar sevi.Mēs atmaksāsim vai apmainīties pēc receivn atpakaļ postenī.

Tagi: ziedu garastāvokļa gredzens, auss sievietēm, rotaslietas pataya, pamata luksusa rotaslietas, tauriņš zelta gredzens, artifici ziedu, zaļa, gredzens, apdare kāzu rotaslietas komplekti, uzņēmuma modelis

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iestatīšanas Veids Dakšas Iestatīšana
Dzimums SIEVIETES
Formas\raksts Bowknot
Materiāls Metāla
Saderība Visi Saderīgie
Stils Moderns
Metālu Tips Vara
Gredzeni Tips Līgavas Komplekti
Godu Puse

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti