MANILAI ziemeļāfrikā, Apkakles, Griezes momenti Chokers Modes 3 Slāni Spilgti Metāla Šuves, kombinezoni ar Krūšdaļu Sieviešu Kaklarotas Paziņojumu Rotaslietas CE2524

w118292

€3.26

-0.82

€4.08

-20 %

Jauns produkts

Materiāls : Sakausējuma

Izmēri : Diametrs 130mm , Kulons : 20mm

Svars : 40 Grami

Krāsa : Zelta , Sudraba

Iepakojums : 1pc/1 opp maisā.

Mūsu Veikalā Sākuma:

Pārdošanas Objektus Saite:

Maksājums:

1. Kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts ar posteņiem, mēs pieņemam atgriešanas un apmaiņas 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis savu posteni, un jums būs veikt atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.Mēs apstrādāsim jūsu atgriešanās pieprasījuma 2-5 dienas pēc tam, kad mēs saņemt atpakaļ postenī.

2. Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums nekavējoties, lai nomaiņa vai remonts.Ja rezerves nav pieejams, tad kompensācija tiks emitēti ar sākotnējo maksājumu metodi.

Paldies.

1. Ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem un mūsu pakalpojumiem,Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm,Mēs labprāt darīt to pašu jums.

2. Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, Mēs nodrošināsim jums labāko pakalpojumu.

Jūs varat sazināties ar mums pa atstāj mums ziņu par pasūtījumu, Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu jums 12 stundu laikā.Paldies par jūsu atbalstu !

Tagi: chunky kaklarota sievietēm, necklac, ķēdes kakla sievietēm, kombinezoni ar krūšdaļu sānslīdi kaklasaite, āfrikas kleita, āfrikas kulons, apkakle atraut, seju uz ziemeļiem, sānslīdi kaklasaite necklac, manilai kaklarota

izcelsmes vieta Guangdong Ķīna (Mainland)
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Zīmola Nosaukums MANILAI
Svars 40 Grams
Vienuma Tips Kaklarotas
Dzimums SIEVIETES
Izmērs Diameter
Materiāls Metāla
Stils Moderns
Ķēdes Tips NAV
Kulons Izmērs 2cm
Godu Iesaistīšanās Dāvanu , Puse,Wlfare
krāsa Zelta , Sudraba
Stils 3 Bijoux Collier Femme
Kaklarota Tips Griezes momenti
Stils 4 Kombinezoni Ar Krūšdaļu Apkakles Kaklarotas
2. stils Sakausējuma Chokers Kaklarotas
1. stils Sievietes Metāla Momentus
Sods vai Modes Modes
Modeļa Numurs CE2524
Metālu Tips cinka Sakausējums

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti