Washburn HB35 džeza ģitāra iestāde, flame maple top, kļavu muguras un sānu saplāksnis

w11807

€62.11

-3.27

€65.38

-5 %

Jauns produkts

Produkta nosaukums :Washburn HB35 džeza ģitāra ķermeņa zīmols: HONGYIN MUSCI Produktu materiāli:top liesmas kļavas koka finiera, kļavu pusē aizmugurē saplāksnis Produkta apraksts: kā pasaules slavenais džeza ģitāra ķermeņa, savienojuma gropes ir ne atvērtu, jums ir nepieciešams izvēlēties savu, saskaņā ar kaklu, spraugas, ērti izvēlēties jūsu iecienītāko kakla.

PAR MUMS:

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā

1. Mums ir tūkstošiem produktu, mūsu produkti ir konkurētspējīgu cenu un augstu kvalitāti.Mēs vērstos pret viltus un sliktas kvalitātes produktu.Mēs ceram, ka mēs varam nodibināt ilgtermiņa sadarbību ar mūzikas instrumentu kompāniju un pārdot tos pasaules.Ja jums ir nepieciešams liels skaits mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs dos jums labāko atlaidi.

2. Ja jūsu produkts konkurē ar cenu, jūs varat sazināties ar mums.Mēs varam pārdot Ķīnas tirgū.Katru gadu mēs piedalījās Šanhajas Starptautiskā Mūzikas Instrumentu Izstāde (Zālē E3),Ja jūs arī apmeklēt instrumentu izstāde, jūs varat sazināties ar mums.

Kuģniecības Un Atgriešanās:

1. Mums piegāde visā pasaulē, izņemot dažus tālu jomās.Starptautiskie sūtījumi tiek nosūtīti ar www.grandtech.lv Standard Shipping, Ķīna Post, Gaisa Pasts , e-EMS, vai EMS .Piegādes laiks var mainīties dažādu iemeslu dēļ, piemēram, numurus airlines uz jūsu valsti un apstrādes ātrumu, kā arī muitas un post office.Kuģniecības laiks ir šādi:

EMS : 7-20 darba dienu laikā

e-EMS: 7-20 darba dienu laikā

Ķīnas ziņu Gaisa Pasts: 20-60 darba dienu laikā

www.grandtech.lv Standarta Piegāde: 16-35 darba dienu laikā

2. Ievedmuitas nodokļi, nodevas un izmaksas nav iekļautas preces cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms solīšanas vai iegādāties.Pa e-packet, jūs varat sekot līdzi sekošanas informāciju par jūsu vienumu saites www.17tarck.com.Pls sazinieties ar vietējo pasta nodaļu, vai viņi piekrīt vai ne.

3. Muitas nodevas, ko parasti maksā, kuģošanas kompānija vai savākti, kad jums izvēlēties vienumu uz augšu.Šīs maksas nav papildu sūtīšanas maksa.

Maksājuma

1. Mēs pieņemam PayPal, alipay un bankas pārvedumu.Kā par maksas produktiem ,mēs organizēt shippment divu dienu laikā.Ja jūs vēlaties, lai to lielo daudzumu, jūs varat sazināties ar mums , mēs sniegsim jums atlaidi.Atdeve ir pieņemami, jūs varat nosūtīt jebkuru preci 14 dienu laikā pēc saņemšanas uz kompensāciju vai nomaiņa šī objekta.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai referrence numuru, ja jūs vēlaties, lai atgrieztos objektu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīga par pasta sūtījumu nosūtīšanu atpakaļ uz posteņiem, atpakaļ jābūt to sākotnējā stāvoklī, kas ietver tagus, un visus iepakojuma, un mēs tikai sūtīt nomaiņu vai kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt atpakaļ postenī.

2. Mēs pārbaudīsim visus vienumus, lai pārliecinātos, vai tie ir labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas, un tie tiks iepakoti uzmanīgi, lai izvairītos no bojājumiem transportēšanas laikā.Tomēr, mēs būsim pilnībā atbildīgs par DOA(Bojātu Par Pienākšanu") posteņi, lūdzu, sazinieties ar mums, ja vēlaties saņemt nekvalitatīvu preci, mēs nosūtīsim jums vēl vienu par brīvu, vai izsniedz pilnu kompensāciju, ir atkarīgs no jūsu izvēles.

Kontakti & Atsauksmes

1. Mēs aicinām klientus sazināties ar mums tieši, pat ja mēs nevaram jums atbildēt nekavējoties, jo laika starpība.Visi jautājumi būs jāatbild 12 stundu darba dienas, un mēs mēģināsim vislabāk atbildi 24 stundu laikā brīvdienās.

2. Mēs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai pircēji tiklīdz maksājuma saņemšanas, un mēs būtu daudz appreciated, ja jūs varat atstāt mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti un 5 zvaigžņu vērtējumu pēc tam, kad jūs saņemat jūsu vienumus.Labas atsauksmes un vērtējumi ir ļoti noderīga, lai mūsu eBay karjeru.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu vai pakalpojumu, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs cenšamies visu iespējamo, lai atrisinātu.

Tagi: diy ģitāras komplektu, alksnis stratocaster ķermeņa, bass electr, vintage les paul custom, elektriskās ģitāras komplektu, kreiso roku ģitāru les, n4, saplāksnis koka, nepabeigtā afanti ģitāra ķermeņa, electr ģitāra

Materiāls Tiger kļavu sarkankoks core
Modeļa Numurs Džeza ģitāras cieta ķermeņa xylophone
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Veids Barelu ķermeņa

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti