ANBIUX Auto Ceļa 1080P IP Kameras Uzraudzības Drošības Monitors WiFi Bezvadu Mini Smart Alarm CCTV Iekštelpu Kamera YCC365 Plus

w116887

€14.62

-14.62

€29.24

-50 %

Jauns produkts

Auto Izsekošana

Fotokamera automātiski izseko ķermeni, kad kāds pārvietotos .(varat atvērt vai aizvērt šo funkciju APP)

Iepakojuma Saraksts

1* 720P/1080P Kamera 1* Angļu Lietotāja Rokasgrāmata 1* Barošanas Padeve

720P HD 1080P pēc Izvēles

Skatīt visu skaisto krāsu un super skaidrību, ar šo HD kamera.Tas palīdz uzturēt ciešu acu par jūsu jauki bērni un mājdzīvnieki.Visi, kas uzņemts ar šo fotokameru, tiks iesniegts jums, izmantojot brīvi un apdullināšanu video.

Gluda Pan un Tilt Uzraudzība

Kameras galva ir grozāms ar 350°pan un 95°slīpumu.Jūs varat kontrolēt to, izmantojot app un saņemt slaucīšana viedokli par katru collu no visu jūsu māju.Detalizēta informācija būs kādreiz padarīt tās iet pat tad, ja viņi centās.

Pre-set Jūsu Mīļākā Pozīcija

Jūs varat kopa mīļākie pozīcijas (līdz 10) par ātrās pozicionēšanas un ātri piekļūt.Attālināti kontrolēt kameru un pārraudzīt katra stūra jūsu mājās reālajā laikā.

Dienu un Nakti Uzraudzība

Aprīkots ar augstas veiktspējas infrasarkanās gaismas Diodes, šī fotokamera sniedz jums skaidru nakts redzamības.Un ar smart IS-Cut filtrs, diena un nakts redzamības kļūst svaigs un spilgts.Uzturēšanās pārliecināti, ka jums vienmēr ir uzticamu acs

Skaidrs, Divvirzienu Audio

Ja uzraudzība video nevar apmierināt, mēs sniedz jums reāllaika divvirzienu audio.Kamera ir veidota ar mikrofonu un skaļruni.Tāpēc jūs varat runāt ar saviem bērniem, izmantojot jūsu viedtālruni, kas attālināti, kad vien jūs vēlaties

Kustības Noteikšanas Signalizācija

Jebkuru aizdomīgu kustību iemesta kameras " acs tiks atklāta un reģistrēti, atstājot zagļi un laupītāji nekur slēpt.Tajā pašā laikā jūs saņemsiet tūlītēju APP signalizācijas liek uz jūsu smart ierīcēm, kur jums ir.

TF+Mākonis Ierakstu

SD Kartes Lokālā atmiņa + Mākonis Uzglabāšanas(ir Nepieciešams maksāt papildus izmaksas) Maksimālā atbalsta 128GB TF karti vietējā krātuve, un 1 mēnesis bez mākoņa krātuvi.

Reāls Plug and Play

Šī viedā bezvadu kamera ir izstrādāta ar easy setup funkcija do-it-yourself uzstādīšana.Tas atbalsta vienu taustiņu, Wi-Fi savienojumu, nevis vienu Ethernet kabeli, kas ir vajadzīga visa tīkla savienojuma procesu.

P2P Attālo Piekļuvi

Pateicoties ērti P2P tehnoloģijas, tagad jūs varat apskatīt foto kadrus ikreiz, kad jūs vēlaties, vienkārši piesakieties P2P kontu, programmas, izmantojot Viedtālruni vai planšetdatoru un sākt uzraudzību savu māju, jo nav laika.

Ielieciet to Jebkur , Viegli Setup

Tas aizņem minūtes, lai instalētu , atbalsta galda , sienas , griestu montāža plug and play .vienkārši pievienojiet to jaudu, pēc tam uzstādiet to, izmantojot mobilo LIETOTNI

Izbaudiet Bezvadu Brīvība Un Ātra Montāža

Šī smart fotokamera atbalsta tikai 2.4 G Wi-Fi savienojumu , un jūs varat brīvi novietot jebkur jūsu mājā .vienkārši instalēt YCC365 app , skenēšanas kameras QR kodu , lai to pievienotu, pievienojiet to jūsu Sieva tīkla , un jūs varat sākt uzraudzību, jo nav laika

Kā Comfigure jo YCC365 App

1.Lai lejupielādētu PROGRAMMU YCC365 Plus 2.Pievienot Kameru 3.Izvēlieties Viedo kameru 4.Ierīces pievienošana ar skenētu kodu; 5.Atzīmēt padomi; 6.Ievadiet Savu Wi-fi Paroli; 7.Ievietojiet QR Kodu seju, lai kameras; 8.Jāgaida, kas savieno; 9.Get live view.

Pirms iegādāties kameru:

1).Cik daudz attālums starp maršrutētāju un ierīces?Ieteikt 8 metri ar vienu cieto sienu.Jums ir nepieciešams pievērst lielāku uzmanību, ka interneta augšupielādes ātrums virs 2.0 Mbps un stabila. 2).Vispārējā gadījumā, 16.G TF sd karti var atbalstīt 1 diena, 128G var atbalstīt 10 dienas 7-24 stundas.Jūs varat iestatīt 3 komplekti par savu grafiku vai izvēlēties notikuma uzglabāšanai.Jums būs pašu vienu mēnesi 3Days 24 stundām nepārtrauktu ritošā mākonis uzglabāšanas izpētes pakalpojums(ir Nepieciešams, Lai Būtu Aktīvs)

Papildu Funkcijas:

1).Pārrobežu Platforma skatītu live stream, Windows(Edge), Mac(Safari), Linux, Chrome.Attālais skatu pa oficiālais saite: http://www.ucloudcam.com/login 2).Bez Interneta?AP vietējās uzraudzības joprojām strādā. 3).Pre-set jūsu mīļākā pozīcija, ātri piekļūt. 4).Pielāgot jūsu atskaņošanas ātrums, lai ātri atrastu savu video klipi(Cloud Storage) 5).Digitālā Tālummaiņa 4X

Specifikācija:

Wifi Frekvence: 2.4 GHz Wireless Savienojuma tips: Wi-Fi (2,4 Ghz) Izšķirtspēja: 2MP / 1MP pēc Izvēles Barošanas avots: AC100-240V DV5V2A Objektīvs: 3.6 mm Skata Leņķis: Pan 355 Grādu; Slīpums: 95 Grādu Nakts Vīzija: Centrālās Attālums Ir 10 Metri Audio: De-troksnis divvirzienu Audio Domofons Attēla Sensors: 1/3" CMOS Darbības Temperatūra:-10~60 Grādu Temperatūrai. Lokālā atmiņa: Class 10 Micro SD Karti, Min 16.G, Max 128G Ieteikt TF card ražotājs: Sandisk, Toshiba, Kingston utt.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Q1: Nevar izveidot Savienojumu Ar WIFI Veiksmīgi?

1.Lūdzu, pārliecinieties, vai WIFI Parole ir pareiza.(Nolasīt-Tikai Kamera Atbalsta 2.4 Ghz Wifi) 2.Lūdzu, pārliecinieties, vai maršrutētāja signāls ir stabils (vieta, IP Kameras tuvu jūsu router pirmo pieslēgums ir Ieteicams).Fotokamera nedarbosies uz 5Ghz bezvadu standartu šajā laikā.Ja jums ir dual-band router, pārliecinieties, lai nodalītu bezvadu kanāliem un pievienojiet Fotokameru 2.4 ghz kanāls. 3.Lūdzu, pārbaudiet, vai jūsu wifi vārds un parole nav speciālos simbolus, mūsu fotokameru, var tikai atzīt, angļu valodā, burtus un ciparus..

Tagi: dava ip kameras, aizsardzības, drošības kameras, pinhole ip kameras mini, kamera secur, ycc365, besder kameras ip, kamera ycc365, kamera yoosee, baby monitor monitori, ios novērošanas kamera

Atmiņas kartes slots Micro sd kartes 8/16/32/64Gb
Veids IP Kameras
Uzglabāšana 64G
Sensors CMOS
Stils Mini Kameras
Objektīvs (mm) 3.6 mm
Strāvas Padeve Normāls
Tehnoloģija Pan / Tilt / Zoom
Kopa atmiņa Pievienot max 10 kopa
Megapikseļi 2MP
Sensors Zīmols Sony
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
Wifi kanāls 2.4 GHz
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.01 Lux
TF Kartes NAV
Izmēri (L x W x D)(mm) 11*7*8cm
Zīmola Nosaukums ANBIUX
Savienojumi IP/Bezvadu Tīkla
Augstas Izšķirtspējas 2.0 Megapikseļi
Video Kompresijas Formāts H. 264
Atbalstītās Operētājsistēmas No
Sienas Stiprinājums Sānu
App ycc365
Īpašas Pazīmes Vandal-proof
Uzstādīšana Griesti
Modeļa Numurs 288ZD-2(1)MP
Tīkla Interfeiss Wi-Fi/802.11/b/g
IS Attālums(m) 10M (6pcs IS LED)
Funkcijas WiFi bezvadu Mājas Drošības CCTV Kameras
Skatīšanās Leņķis 90°
Mākoņdatošanas Pakalpojumu Mākoņa Krātuve, Wifi Kameru
Features2 Intelektuālās analīzes Ķermeņa Kustības Izsekošana
Izejas Jauda Audio Divvirzienu Audio
Barošanas Avots(V) AC 100-240V
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 3W
krāsa melns

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti