Mini Strapon Mazo Anālais Dildo Regulējams Strapon Bikses Lesbiešu Seksa Rotaļlietas Anālais Plug Massager Anālā Stimulācija Dilator Butt Plug.

w115746

€4.50

-1.13

€5.63

-20 %

Jauns produkts

Mini Strapon Mazo Anālais Dildo Regulējams Strapon Bikses Lesbiešu Seksa Rotaļlietas Anālais Plug Massager Anālā Stimulācija Dilator Butt Plug.

Produkta informācija Materiāls: Izvērstie medicīniskās bez smaržas, PVC Izmērs:10.5*3.8 cm/4.13*1.49 collu,bikses izmērs regulējams Svars: 160g (plus ādas bikses) 1. Masāžas funkcija: Izmantojot masāža jutīgajā teritorijā, lai uzlabotu dzīves kvalitāti pāriem ir sasniegts!Tīra PVC videi draudzīgs materiāls: droša, nav toksiska, bez garšas, izturīgs, viegli vilkt, bezmaksas, lai vērpjot un nedrīkst deformēties, ir nepārspējama ar parasto mīksto gumijas izstrādājumi!Produkts ir iepakots kartona un produktu informāciju, kas ir konfidenciāla. (Piezīme: lielums preces, jo mērīšanas metode, mērīšanas instrumenti, un tāpēc būs nedaudz atšķiras kļūdas, kas parasti ir ± 2 mm kļūdas ir normāli, tas nav kvalitātes problēmu vai izmērs neatbilst aprakstam, paldies) Mūsu apņemšanos: 1) Ja neesat saņēmis objektu uz laiku, vai arī jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu vai AlieExpress ziņu, mēs atbildēsim jums 24 Stundu laikā.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums labāko risinājumu, izmantojot komunikācijas. 2).Prece ir bojāta, nozaudēta, pilnībā atmaksāts vai apvainoties, vai transportēšanas laikā. 3).Nav piegādātas, saistību periodā, pilnu kompensāciju vai nosūtīt 4).Ja ir kādas problēmas, mēs atbildēsim 24 stundu laikā.Mēs ceram, lai ļautu mums zināt, pirms strīda.Mēs galā ar to laiku, ko es jums ļoti pateicos.Iepakojumā, Pilnīgi konfidenciāli, nav jāuztraucas, mums ir profesionāli un iepakojuma Transports: 1), Jo specialitātē produkta (maksa un šķidrumu), speciālus kanālus ir nepieciešams.Mēs dodam priekšroku drošāku un ātrāku transportu.Es ceru saņemt jūsu sapratni.Paldies ļoti daudz. 2) Mēs izvēlēties transporta kanāls, kas ir visvairāk piemērots jūsu valstī, garantē ātrāku transportu.Transports laiks 1) Parastās pasta transportēšanas laikā, Eiropā un Amerikas savienotajās Valstīs parasti ir 7 darba dienu laikā - 30 darba dienas; 2) Ja jums ir nepieciešams ātrāk piegādes laiku, lūdzu, izvēlies, UPS, DHL EMS transportēšanas režīmā, lūdzu, sazinieties ar mums, lai shipping cenu, mēs iesakām jums ietaupīt naudu ātri, transportēšana.

Tagi: manējā seksa rotaļlietas, keychain, mini, seksa rotaļlietu ass paplašināt, seksa rotaļlieta, anālais, super silikona dildo, anālais dildo, vibrat, erotiskā dzimumlocekļa gredzens, dzimums stroker

krāsa Miesa/Melna
Seksuāli Divdomīgs No
style8 seksa rotaļlietas sievietēm/cilvēks
Vienuma Tips Dildo
Modeļa Numurs Divdesmit miljardus viens simts deviņdesmit miljoni deviņi simti divdesmit četri tūkstoši seši simti seši
Neķītrs Attēlu No
style7 strapon bikses
style5 Buttplug
Izmērs 10.5*3.8cm/4.13*1.49inch
style1 Strapon Dildo
style2 anālais dildo
style3 anālais plug
style6 anālais dilator
paku Konfidenciālu piegādi
style4 Lesbiešu Seksa Rotaļlietas
Materiāls PVC
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti