Ss6 2Mm Labojumfailu / Pašlīmējošas Lapas Rhinestone Acs Apdares Strass Kristāla Aplīmēšanas Aplikācijas Uzlīme Diy 24X40Cm/Gab 10000 Akmeņiem

w115368

€7.22

-4.06

€11.28

-35 %

Jauns produkts

Rūpnīcas Liels Veicināšanu!

1,super tuvu un 2mm ss6 AAA kvalitātes spīdēt pilnībā krāsu akmens

2, izmērs 24*20cm/roll(gab) Mēs varam veikt arī citi izmēri, piemēram, 24*40cm/roll

3,mums ir 2 veidi, līmes veids un labojumfailu auduma veida , lūdzu, lūdzu, skatīt zemāk informāciju.

vienīgā atšķirība ir tā, pamatnes, par saistvielu veida , jums ir nepieciešams tikai veikt pie pamatnes un balta papīra lapa, var stick uz to, ko jūs vēlaties, lai izdaiļot, tāpat kā lenti.

Atpakaļ sejas nav lipīga, pirms jūs dzelzs vai siltuma Karstā noteikt veidu , tas ir bieži izmanto, lai rotā audums materiāls, tāpat kā labojumfailu rhinestones .jums ir nepieciešams, lai karstā noteikt veidu, ja jūs vēlaties, lai izdaiļot jūsu audums.Ja ir kāda lieta, kas nav skaidrs, lūdzu, sazinieties.

Stils: Pašlīmējošās,

Hot fix Siltuma Nospiediet uz Auduma

Lietošana :Piemērots DIY apģērbs, somas, kurpes apdare, kāzas, līgava, līgavas kleita kleita dimanta ķēde, kaklarota, rokassprādze, soma apdare, somas, džinsa apģērbu aksesuāri, mobilo telefonu un citi aksesuāri.Ir īpaši piemērots drošības jostas sērijas ak, tievs kleita vai kleita ar modes pērle sakausējuma ķēdes, vienkārši un skaisti!

daudz krāsu var izvēlēties:

Lietošana:

Atsauksmi 1.Attēls tika veikti natūrā,bet sakarā ar fotografēšanas gaisma, leņķis un krāsu displeju, fizisku un fotogrāfijas ,varbūt dažas atšķirības!Paldies par jūsu laipni izpratni. 2. Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums šajā laikā, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu ASAP paldies. 3. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu,lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atsauksmi par mums .

Tagi: kristāla rhinestones caurums, rhinestones lapa, kristāla akmens, kristāla labojumfailu, dimanta uzlīme, rhineston, dimanta asināt, muji acs soma, rhineston apdare, b rhinestones

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums XINMILLIE
Produkta Tips Rhinestones
Modeļa Numurs ss6 2mm rhinestone lapa dimantu uzlīmes
krāsa daudz krāsu var izvēlēties
Izmērs 24*20cm/24*40cm
Rhinestones Tips Brīvs Rhinestones
Technics labojumfailu/self-adhesive
Izmantošana drēbes,kurpes,soma,cepure un tā tālāk
Forma KĀRTA
Materiāls Crystal
Stils Pointback

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti