EAR Anti-Spiegu Stikla Filmu iPhone 11 Pro 11 11 Pro Max Rūdīta Stikla Privātuma Ekrāna Aizsargs Filmu iPhone X XS XR XS Maks.

w114145

€7.35

-3.14

€10.49

-29 %

Jauns produkts

Mūža Garantija:EAR sniedz jums profesionālu klientu apkalpošanu un šī ekrāna aizsargs nodrošina EAR, ir Mūža Garantija.

[Aizsargātu Jūsu Privātumu]: Ar Rūdīta Stikla Privātuma Ekrāna Aizsargs nodrošina jūsu personisko informāciju, droši no svešiniekiem.Piezīme: privātumu ekrāna aizsargs, ir gaismas caurlaidības līmenis ir aptuveni 75%.Ikdienas lietošanai, lūdzu, pielāgojiet spilgtumu jūsu telefona ekrāna ar jūsu vēlmēm.

[Easy Installation]: montāžas rāmis ļauj ideāli saskaņot ekrāna aizsargs.Tīrīšanas drānu un putekļu noņemšanas jums burbulis un putekļu bezmaksas programma.

[5X Stiprāki]: EKOLOĢISKAJĀ iPhone Xs/X screen protector kārto pagarināts rūdīšanas laikā un ir rūpīgi izstrādātas, lai izturētu 22lbs.spēku, un, lai palīdzētu aizsargāt jūsu iPhone ekrānu no bojājumiem.

[Lietā Draudzīgi]: ekrāna aizsargs nodrošina lielisku aizsardzību iPhone Xs un iPhone X ir touchscreen.Tikai tiesības summu telpa ir pa kreisi no ekrāna aizsargs un malas jūsu iPhone Xs/iPhone X lai nodrošinātu savietojamību ar lielāko daļu telefonu gadījumos.

Tagi: iphone privātuma ekrāna aizsargs privātā, anti palūrēt ekrāna aizsargs, ear xr, vizlas privātuma iphone, iphon xr, anti spy ekrāna aizsargs iphone 11 pro max, kt rūdīts stikls, gadījumā ear, tālruņa ekrāns, 5d iphone xs privātums ekrāns

Saderīgu iPhone Modelis IPHONE XR
Saderīgs Tālrunis Zīmols Apple iPhone
Izmantošana mobilais tālrunis
Zīmola Nosaukums ear
Edge-to-edge Pārklājumu
Funkcijas anti glare

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti