KN319 Bezvadu Audio 2 in 1 Bluetooth 4.2 Uztvērējs & Raidītājs Adapteri

w114127

€7.31

-4.87

€12.18

-39 %

Jauns produkts

Specifikācijas

1. Tehnoloģijas: BT4.2, A2DP, AVRCP (uztvērēja režīmā tikai)

2. Darbības Diapazons: līdz 10m / 33ft (bez pretbloķēšanas objekti)

3. Uzlādes Laiks: 2 stundas

4. Nepārtraukta Lietošana Laiks: 6 stundas (Uztvērēja Režīmā) / 5 h (Raidītājs Režīmā)

5. Bateriju Tips: Li-Polymer (200mAh)

6. Izmēri: 44 x 44 x 12mm

7. Svars: 18g

Funkcijas

1. Tas ļoti pārnēsājamiem, viegls bezvadu audio raidītājs & uztvērējs ir ideāls bezvadu audio risinājumu dažādām situācijām un vajadzībām

2. Raidītājs režīmā: bezvadu audio plūsmām no jūsu non-Bluetooth TV, mājas stereo sistēmu, vai CD atskaņotājs, lai jūsu Bluetooth austiņas vai skaļruņi

3. Uztvērēja režīmā: bezvadu audio plūsmām no jūsu Bluetooth iespējotu tālruņa, planšetdatora vai datora ar vadu stereo, skaļruņi vai austiņas

4. Pārslēgties starp raidītāju un uztvērēju režīmi ar vienkāršu kinoizrāde slēdzi.Bez piepūles izveidotu savienojumu, izmantojot progresīvas tehnoloģijas Bluetooth un 3,5 mm audio kabelis (iekļauts komplektācijā).

5. Super-Pārnēsājamās Audio Straumēšanas Jauda

Ar KN319 ir tikai 44mm (1.73 collu) pāri un sver tikai 18g (0.63 oz), bet ir ieguvuši spēcīgu bezvadu audio straumēšanas iespējām.Slīdēšanas šo raidītāju & uztvērējs savā mugursoma vai klēpjdatora somā un paņemt to on-the-go bez mazākās piepūles.

6. Plaša Saderība: Ar iekļauto 3.5 mm vadu un 3,5 mm uz 2RCA kabelis, šo Uztvērēju, Raidītāju adapteris var plaši izmantot jūsu datoru, klēpjdatoru, mājas stereo sistēmu, austiņas, viedtālrunis, Mp3 atskaņotājs, CD atskaņotājs, utt.

Iepakojuma Saturs

- 1 x Bluetooth 4.2 Audio Raidītājs/Uztvērējs Adapteri

- 1 x Micro USB Barošanas Kabelis

- 1 x RCA Kabelis

- 1 x 3,5 mm Aux Vads

- 1 x Lietotāja Rokasgrāmata

OEM ir Laipni aicināts!mēs varam drukāt individuāla mākslas un logo

Informāciju par Piegādes Laiku muitas Nodokli & PVN 3-7 Darba Dienu laikā Jā 15-50 Clader Dienas Varbūtības 15-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 15-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 20-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 1. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, bezmaksas piegāde var būt tikai izsekot Ķīnā, bet nav detalizēti sekošanas informāciju jūsu valstī. 2. Ja piegādes diena būs galā un jūs joprojām nevar saņemt savu sūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs pagarināt piegādes laiku 10-25 dienas.Ja jūs joprojām nevar saņemt savu sūtījumu 10 dienu laikā, pls sazinieties ar mums. 3. Ja jūs vēlaties reģistrēts nosūtīšanas metodi, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail, kas izmaksas $2.

1. Lūdzu, norādiet videoklipu vai attēlu, ja mūsu produktiem ir kvalitātes problēmas pēc tam, kad saņemts zemes gabala 7 dienu laikā.Jūs varat dalīties tiešsaistē saites. 2. Produkts var nedarboties pareizi ar kvalitātes problēmas pēc tam, kad saņemts ar 7 dienu laikā.Mēs varētu piedāvāt nomaiņa vai atlīdzība, ja tas ir jauns produktiem.Mums būs jāsedz maksa par atgriešanās.Un maksa par sūtīšanu atpakaļ uz asv, būs pircēji. 3. Mēs piedāvājam bezmaksas tehniskās apkopes visu produktu [Izņemot aksesuāru, dāvanu un mākslīgo bojāta (piemēram, salauztu ekrānu, atjaunināšana uz jauno sistēmas versiju .utt)].Atgriešanās un atpakaļ kuģniecības maksa tiks maksāta pircēji.Paziņojums: lūdzu, nav saplēst kvalitātes garantija etiķetes.Vai mēs nepiedāvā nekādas garantijas, serviss.

1. Katrs pircējs, kas dod mums pilnīgu 5 zvaigznēm atsauksmes saņemsiet $5 kuponu (atstāt masāža nākamajā pasūtījumā.Neattiecas uz reklāmas produktus) 2. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Mēs ceram, ka ilgtermiņa sadarbību ar jums.Piezīme: Ja jūs veicat pasūtījumu, nozīmē, ka jūs piekrītat šiem iepriekš Paziņojumi.Paldies.

Tagi: rgb dators, tauriņš drukāt krekls, bluetooth rca, 3.5 mm Bluetooth Raidītāju, gigabit usb, tarot augšu, KN321, bt raidītājs, konsole tv, bezvadu raidītājs video

Interfeiss 3.5 mm
Iepakojums
Tehnoloģijas BT4.2, A2DP, AVRCP (uztvērēja režīmā tikai)
Zīmola Nosaukums haweel
Baterijas Tips Li-Polymer (200mAh)
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts 1080p
Uzlādes Laiks 2 stundas
Nepārtraukta lietošana laiks 6 stundas (uztvērēja režīmā) / 5 h (raidītājs režīmā)
bezvadu audio risinājumu plašā situāciju diapazonā un izmanto
WIFI Standarts 2.4 G
Saturs Audio Un Video
Skaņu Celiņu Dubultu
Svars 18g
Bezvadu Tips Bluetooth
Izmēri 44 x 44 x 12mm
Darbības diapazons Līdz 10m / 33ft (bez pretbloķēšanas objekti)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti