Ir 2021. Auto LED Digitālais Modinātājs Skatīties Galda Elektronisko Darbvirsmas Pulksteņi USB Pamosties FM Radio Laika Projektoru Atlikt Functio

w113718

€9.96

-4.27

€14.23

-30 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Akrila Virsma: Šī pulksteņa pieņem akrila spoguļa virsmas, pēc īpašās attieksmes, to var izmantot kā spoguli.Šis pulkstenis arī ir 2 komplekti modinātājs režīmi, ko var iestatīt tradicionālo Didi Didi skaņas signālu un liktu radio kā modinātāja zvans lai apmierinātu klientu.

2、FM Radio Funkcijas: pulkstenis izmanto augstas veiktspējas radio modulis, audio frekvenču diapazons ir FM76MHZ-108MHZ.Radio funkcija ir funkcijas automātiskā meklēšana, automātiskās bloķēšanas un automātiskās glabāšanas.Skaits uzglabāšanas stacijām nav ierobežots, un tās darbība ir vienkārša un ērta, kas varētu apmierināt vairumu pasaules valstu.

3、iebūvētu Pogu, Šūnas: Šis pulkstenis ir iebūvēts 2032 poga šūnu, pēc tam, kad ārējo barošanas avotu ir nogriezts, iestatījumus šī pulksteņa nemainās, un laiks, kas parasti darbojas, un nav nepieciešams atkārtot iestatījumi, pēc tam, kad elektrības padeve.

4、Liels LED Displejs: spilgtuma šis pulkstenis var manuāli regulēt, pielāgojot iestatījumus: izslēgts, mikro-gaiša, vidēja spilgti un augstas spilgti, un šis pulkstenis var pielāgot spilgtumu automātiski, gaismas sensors, aktivizējiet šo funkciju, šis pulkstenis automātiski noregulēt displeja spilgtumu atkarībā no apkārtējā apgaismojuma spilgtuma.

5、Humanizēts Dizains: lietošanas laiku radio funkcija ir settable, tās noteikšana laiku ir 5-90 minūtes, tāpēc radio var tikt izslēgts pēc noteikta laika.

Specifikācijas:

Nosaukums: Projekcijas Modinātājs

Materiāls: Akrils

Izmērs: aptuveni 185*45*91mm/7.28*1.77*3.58 jo

Barošana: DC5V strāvas padeve

Akumulatora modelis: 2032 podziņelementi

Audio segmenta: FM76MHZ--108MHZ

Tilpums: 0~15 regulēšana

Temperatūras mērīšanas diapazons: 0℃~50℃ Kļūda: plus vai mīnus 1 ºc

Mitruma mērīšanas diapazons: 20%~95% kļūda: plus vai mīnus 5%

Augstas izšķirtspējas sarkano projekcijas: 180 grādu rotācija, efektīva attālums 5 metri.

Iepakojuma Saraksts:

1*Pulkstenis

1*1,5 m USB Kabelis

1*Angļu Valodas Rokasgrāmata

Tagi: auto auto signalizācija, , automašīnas radio, ary pulksteņi, bluetooth automašīnas radio, mini projektoru, Auto Elektronika Aksesuāri, vīriešiem skatīties, pulkstenis projektu, fm radio, passat auto radio

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids LED spogulis pulkstenis
Zīmola Nosaukums Ai AUTO JAUTRI
Īpašas Pazīmes Radio Uztvērējs
Spriegums 12V
Izvietojumu In-Dash
Materiāls Akrila
1. tipa Elektroniskā ciparu pulkstenis
Displeja Izmērs 3.5"
Nosaukums projekcijas modinātājs
Sertifikācija ROHS

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti