Āra Taktiskās Molle Maisiņš Kompaktu Kaujas Jostas Somas EDC Lietderība, Vestes Kabata 1000D Neilona Žurnāla Uzglabāšanas Maiss

w113455

€3.59

-1.19

€4.78

-24 %

Jauns produkts

Multi-Funkcionālo Taktiskās Saimniecības Soma Militāro EDC Burvju Uzlīmes Jostas Kabata MOLLE Sistēmas Papildaprīkojuma Paketes Funkcijas: 1.Kompakts, bet ietilpīgs taktiskās lietderība molle kabata, 2.Taktiskā admin pouch: Izgatavots no izturīga 600D Poliestera materiāla ar izturīga dubultā iešūšana, šo multi-purpose EDC molle maisiņš var izturēt vissmagākajos apstākļos 3.Lietderība Maisiņš : Iekšā ietver nelielu uzglabāšanas kabata ar velcro kamerā.Astēm var turēt nedaudz lielāks, piegādes, piemēram, munīciju klipus. 4.Mūsu horizontālā molle maisiņš ir sniegt klusā zip un nav rūsas.Spēcīga, izturīga snaps uz 4 aizmugurējais MOLLE/PALS siksnas ļauj cieši snap, ka tur savu maisiņš vietā. 5.Daudzfunkcionāls un ELASTĪGA EDC taktiskās admin pouch: Savietojams ar jebkuru taktiskās MOLLE rīkiem. 6.MOLLE pinumu uz priekšējā izmantot kā papildu stiprinājuma punkts. 7.Var izmantot kā vispārējais mērķis līdzi maisiņš, lai organizētu visu no vadiem, atslēgu piekariņi, munīciju, zaudēt zvejas rīkus, mobilo telefonu, atslēgas, un pat kā noslēpt pārvadāt maisiņš.Specifikācijas: Materiāls: 1000D neilona Svars: 150g Izmērs: 23.5 cm(L) x 7.5 cm(W)x 13cm(W) Krāsa: Melns,Brūns,Olīvu Vienmuļa

Sagatavošanas laiks: parasti mēs nosūtīsim lai jūs 3days.

Par īpašu iepirkšanās festivāls, mums ir nepieciešams, 5-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu, jo mūsu daudz pasūtījumus, es ceru, ka jūs varat saprast.

Piegādes laiks: dažādās valstīs ir dažādi piegādes laiks un atšķirīgi shiping maksu, jūs varat pārbaudīt Solīto Laiku, kad jūs izvēlēties piegādes metodi, lai jūsu pasūtījuma. (PS:Bezmaksas ekonomiskajā klasē ar labvēlīgu transports par maksu, bet nav informācijas.)

M ake pārliecināts, ka jūs nodrošinātu pareizu piegādes adresi un tālruņa numuru.Visi vienumi tiks nosūtīti piegādes adresi, ko norādījāt. 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs issure jūs kompensāciju vai nomaiņu, nav izņēmumu.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums kuģniecības izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs sniegs jums pilnu atmaksu saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes, ieskaitot jūsu apraksts, komunikācijas un kuģošanas ātrums, pircējs comshow, mēs dos jums $ 2 vai dāvanu par savu nākamo pasūtījumu.mēs esam arī priecīgi, ja jūs varat dalīties ar mūsu izstrādājumu SKV eFacebook, dot savu attēlu, lai mums, mēs jums $ 2 vai dāvanu pārāk.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un sniedz jums vislabāko pakalpojumu, lai klienti.

Tagi: multicam tmc, molle taktiskās aksesuāri, mini taktiskās jostas soma, soma taktika, edc, mugursoma veste, soma edc, edc rīks, molle taktikas, vidukļa molle maisiņš

Sporta veids Medības
Funkcijas Taktiskās Vestes Dažādi Soma
Dizains Molle sistēma
Izmērs 23.5*7.5*13
Veids Āra sporta
Zīmola Nosaukums Airsson
Iezīme Āra sporta braukā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls 1000D Šifrēšanu, Ūdensnecaurlaidīga Auduma
Pievienot Mugursoma,Veste,liela soma
krāsa Melns/bēšs/OD
Atslēgvārdu Ceļojumā Rīku Molle Maisiņš

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti