Jauns
Свежеобжаренный kafijas Taber decaf (decaf) graudu, 500g

Свежеобжаренный kafijas Taber decaf (decaf) graudu, 500g

w11341

€12.41

Jauns produkts

Табера Gvatemala Decaf

Табера Decaf Labu piesātinājumu un blīvums, gaismas skābos un tīkams toņos cepta sēklas.Satur mazāk nekā 0,1% kofeīna.

Sastāvs: Gvatemala -100% arabica.Kafijas Decaf Apraksts par kafijas decaf: Ražotāja valsts: Gvatemala Veids: Sajauc Arabik Apstrādes metode: Mazgā Augstums: izaugsmes 1400-1800 m

Decaf mūsu katalogā свежеобжаренного kafijas maisījums no Arābijas, kas savākti no visas Gvatemala.Kafijas līdzinās svaigiem konditorejas izstrādājumiem, ar toņos, vaniļas un saldu sviestu.Garšas, karameļu, ir skaidri jūtama, un par dzesēšanas gaismas citrusu notis ir izsekot, kas ir vizītkarte kafijas no centrālamerikas.

Uz grauzdētas graudu decaf, var parādīt eļļas, un ārēji būs, piemēram, tumšās grauzdēšanas.Līdzība ar tumši cepeša, decaf iegūst iepriekšējas apstrādes ar mazgāšanas kofeīna un pipari, ka saoyu rindā veicina ātru tumsu.

Decaf ir universāls un piemērots jebkādā veidā vārīšanas.Tiešo metodi декофеинизации

Ir divi veidi, kā decaffeizing graudu: Tiešās metodes un Šveices ūdens metodi.Ar tiešo decaf metodi, kafijas apstrādā ar karstu tvaiku, kas ļauj jums, lai novērstu silverskin * un atklāt porainu graudu struktūra.Graudu, kas ir burtiski šķīrās, kļūst slapjš un silts.Tagad kafija ir gatava turpmākai ieguve kofeīna.

Lai ekstrakts, kofeīns, zaļās kafijas ir apstrādāts ar īpašu vielu.Šīs vielas ietekmē tikai kofeīns graudu un neietekmē citas sastāvdaļas, kas ļauj kafiju, lai saglabātu savu pamata garšas īpašības.

Dažos veidu graudi, kofeīns nav noņemts no pirmā laiks, tādēļ datu apstrādes posmā tiek atkārtots, kamēr kofeīns pilieni uz vēlamajām vērtībām.Eiropas standarti, atļauta, kofeīna saturs Декафе-0. 1%.

Pēdējā posmā, kafijas žāvē ar vajadzīgo mitrumu 11-13%.Šī procentuālā attiecība ļauj kafija saglabā tā svaigumu un īpašības ilgāk.

* Silverskin ir sudraba apvalka membrānas, kas tieši apkārtējo kafijas pupiņu.Slīpēšanas pirms eksportēšanas noņem lielākā daļa no čaulas, atlikums ir noņemts, jo miziņa apdedzināšanas laikā

Tagi: velosipēds dahon, galvas pleds, velosipēdu java, dahon, oglekļa mini, 18 velosipēds, 20 velosipēds rāmis, 451 riteņpāru, 406 stūre, javascript

Aromāts Citi
Zīmola Nosaukums Табера
Galvenās Sastāvdaļas Arabica, Decaf
Svars 500g

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti