AR15/M4 Rīku Uzgriežņu Atslēgu Daudzfunkciju Tērauda Uzgriežņu atslēgas AR Āra lieljaudas Combo Multi-purpose Tērauda Uzgriežņu atslēgas Metāla Instrumenti

w1134

€3.41

-1.32

€4.73

-27 %

Jauns produkts

AR15/M4 Rīku Uzgriežņu Atslēgu Daudzfunkciju Tērauda Uzgriežņu atslēgas AR Āra lieljaudas Combo Multi-purpose Tērauda Uzgriežņu atslēgas Metāla Instrumenti

Funkcijas:

1. Vairākiem mērķiem: Šis produkts ir kombinācija uzgriežņu atslēgu komplekts, piemērots āra lietošanai, un ir dažādas funkcijas, varat izmantot pēc nepieciešamības.

2. Viegli izjaukt: Šis produkts ir unikāls dizains, ar noņemamu pamatni un brīvi peldošu caurules un roku aizsargu.Tas ir ļoti ērti nomainīt un izjaukt.

3.Viegli lietojams: Šis produkts ir cilindriska riekstu uzgriežņu atslēgu uz tradicionālo cilindrisku riekstu un brīvi peldošu cilindru riekstu, kā arī uzgriežņu atslēgu, lai noteiktu rezervju cauruļu vietā, kas ir viegli izmantot, un ļoti ērti.

4. Kompakts un pārnēsājams: Šis produkts ir maza un viegla, viegli pārnēsājams, un to var izmantot jebkurā laikā, jebkurā vietā.

5. Izturīgs un izturīgs: Šis produkts ir izgatavots no premium 20CR materiāla, kas ir ļoti stingra, nav viegli valkāt, un to var izmantot ilgu laiku.

Apraksts:

1. Šī universāls rīks var izpildīt visas jūsu vajadzībām.Šis unikāls instruments apvieno visi nepieciešamie instrumenti, un ir ļoti ērti.

2. Šis izstrādājums ir piemērots visām jūsu M4 vai AK-15 šautenes un visu to variantiem, ļoti praktisks.

Specifikācijas:

Krāsa: melna

Materiāls: 20CR

Smilšu liešanas tips: Ķīmiskās sacietēšanas smilšu tipa Īpašu liešanas tips: Metāla liešana

Virsmas apstrāde: spridzināšanas shot

Formēšanas procesā: precision casting

Paketē Iekļauts:

1 x AR15/M4 multi-funkciju kombināciju, uzgriežņu atslēgas

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: roktura ar15 m4, ar15 m4, rokas instrumentu, wm210v, smagā metāla nūja, soft start, hoverboard mātesplati, airsoft gun, namdaris aizsardzības instrumenti, ar spēli

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Virsmas Apstrāde shot strūklu
DIY Piederumi Metālapstrāde
Formēšanas process precision casting
Sertifikācija NAV
Modeļa Numurs 1 x AR15/M4 multi-funkciju kombināciju, uzgriežņu atslēgas
Materiāls 20CR
krāsa melns

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti