#H30 Riteņbraukšana Sejas Maska Filtrs Anit-miglas Elpojošs nepievelk putekļus Velosipēdu Respiratoru Sporta Aizsardzības Putekļu Maska Anti-pilienu

w11334

€2.35

-1.38

€3.73

-36 %

Jauns produkts

Unisex Aizsardzības Kakla Šalli Cepures Putekļiem Ārā, Sporta Muti Vāciņu

Motīvs : Maināmiem aktīvās ogles filtri noņem pār visvairāk putekļu, dūmu, putekšņu, dūmaka, ķīmisko vielu u.c.Šo putekļu maskas palīdzēs jums elpot tīrāku, veselīgāku veidu.

Auss cilpas ir viegli pielāgot, lai maska var perfekti pār degunu un muti.Izmēru var regulēt, lai atbilstu lielākā daļa cilvēku galvas tips.

Tur ir deguna klipu var būt veidota, lai palielinātu maska blīvēšanas efektu, un izvairītos no miglas brilles, ja elpošana.

Šo putekļu respiratoru var izmantot, lai aizsargātu jūs no kaitīgu putekļu daļiņu PM2.5, transportlīdzekļu izplūdes gāzu, koka, ziedputekšņu alerģiju, un dūmus.Ideāli piemērots cilvēkiem, kuriem ir risks elpceļu slimībām, dzīvo vai ceļo uz apgabalos ar augstu gaisa piesārņojumu / dūmu koncentrācija.

Maska apvalku var mazgāt tad, kad tie ir netīri un filtri ir nomaināms.

Masku var lietot jau vairāk nekā 2 gadus, un filtru ir ieteicams aizstāt reizi 30 dienās.Tas ir ieteicams to lietot bieži vai apgabalos ar lielu dūmaka, atkarībā no situācijas (lūdzu, nomainiet filtru laiku, ja tas ir melns vai bojāta)

Maska ir izgatavota no niršanas auduma, ar vieglu smaržu.Izņemiet filtru pirmkārt, mērcēt to siltā ūdenī 15 minūtes, un smaka tiks novērsta lēni.Princips filtrs aktīvs oglekļa nedrīkst mazgāt

Putekļu sejas maska filtrē 99% no izplūdes gāzu, putekļu, ķīmisko vielu daļiņas, ziedputekšņus, dūmi un tvaiki.Ar nepievelk putekļus maska var izmantot anti-putekļu, transportlīdzekļu izplūdes gāzu, ziedputekšņu alerģija, PM2.5 un dūmaka dienu aizsardzību.Tas ir piemērots riteņbraukšana, skriešana, riteņbraukšana, pārgājieni, slēpošana,kokapstrādes un citas āra activitie.

Materail:Acu / daivings audums

1 GAB Izjādes

Tagi: f20 smartwatch, putekļu masku, sporta, skābekļa barjeru maska sporta, r7 skatīties, modes respiratora, putekļu respiratoru, smart wacth, regulējams skābekļa maska, sporta, skābekļa barjeru sporta maskas, skābekļa barjeru sporta maska fitnesa darbojas

Materiāls Poliestera
Zīmola Nosaukums ISHOWTIENDA

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti