10PCS Diametrs-3.2 mm L409 Alumīnija Sakausējuma Elektrodu Metināšanas Stieples Materiāla Elektriskās Metināšanas Mašīna

w1127

€8.70

-3.06

€11.76

-26 %

Jauns produkts

Nosaukums: Alumīnija 409 alumīnija-magnija elektrodu

Alumīnija 409 ir alumīnija sakausējuma elektrods ar alumīnija-magnija sakausējuma, kā kodols un pārklājumu, kā bāzes.Tas ir universāls metināšanas materiāls ar plašu izmantojumu.

Liešanas un kalšanas alumīnija sakausējuma piemērots metināšanai vai virsmas seguma, magnija, augsta izturība, laba forgeability un labu izturību pret koroziju.

Izmanto: Izmanto metināšanas alumīnija-magnija sakausējumu, piemēram, velosipēdiem, alumīnija motorolleri un citi sporta aprīkojuma, lokomotīvju nodalījumi, ķīmiskā spiedtvertnes, ražošanas, kuģu būve, aviācijas un citās nozarēs.

Diametrs: 3,2 mm

Garums: 350mm

Materiāls:Alumīnija sakausējuma

krāsa:balta

Iepakojuma Saturs:

10 * metināšanas stienis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: 613 mežģīnes parūka brūna, līgava krekls ar v veida kakla, bizītes, matu ierīces, 613 karaliene produkti, līgavas kurpes rudens, 12 promax dual sim, bērnu sarkanā pantihose, a602 asmens akumulators, audi a4 2015. gadam grils

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Jauns
Materiāls alumīnija
DIY Piederumi Metālapstrāde
Sertifikācija NAV

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti