304 nerūsējošā tērauda 24 kadri elektrisko medus nosūcējs

w111963

€957.72

-515.7

€1 473.42

-35 %

Jauns produkts

304 nerūsējošā tērauda materiāla 24 rāmji medus nosūcējs mašīna

Produkta Apraksts

Iepakojums Un Transportēšana

Mūsu Pakalpojumi

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1. cik ilgi produktu garantijas periods ?A: preču garantijas periods ir 12 mēneši 2. Es esmu ārzemju klientiem, ja ierīce darbojas nepareizi, kā jūsu uzņēmumam atrisināt ?A: Mums ir profesionālu inženieru ārzemēs, pēc saņemšanas jūsu pieprasījuma, mēs jums atrisināt jūsu problēmas, tajā pirmo reizi. 3. cik daudz ir MOQ jūsu mašīna?A:mūsu mašīnas MOQ ir 1 komplekts un arī atbalsta jaukta partijas. 4.Kur mēs varam nopirkt mašīnas daļām?A: Mūsu kompānija var nodrošināt mašīnas, lai jūsu jebkurā laikā, Mēs nosūtīsim profesionāli un augstā līmenī uzstādīšana komanda un tajā pašā laikā produkts pareizi uz galamērķi, lai sniegtu jums pilnu produktu klāstu, uzstādīšanas pakalpojumi.Daži tipiski problēmas, mūsu stingra uzstādītas inženieri arī būs jādara dažas atsevišķas instalācijas atkļūdošanas apmācības, utt.

Lūdzu, ņemiet vērā: 1, Ja jūs vēlaties mums palīdzēt jums organizēt sūtījumu un piegāde uz tuvāko ostu, lūdzu, izvēlieties pārvadājumu pa jūru (jūras ostu uz jūras ostu); Ja jūs vēlaties mums palīdzēt jums organizēt sūtījumu un piegāde uz tuvāko lidostu, lūdzu, izvēlieties sūtījumu ar lidmašīnu (lidostas uz lidostu ) ; Ja jūs vēlaties mums palīdzēt jums organizēt sūtījumu un piegāde uz jūsu mājas adresi, lūdzu, izvēlieties sūtījumu starptautisko express, piemēram, TNT, DHL, FEDEX (no durvīm līdz durvīm") ; 2, Ja jūs izvēlēties sūtījumu ar lidmašīnu / international express, aukstumnesējs tiks noņemts pirms nosūtīšanas, jo tas ir aizliegts uz plaknes.Tātad, jums ir nepieciešams aizpildīt aukstumnesējs pirms lietošanas plašāku informāciju, mēs informēsim jūs, kad jūs saņemat mašīnu. 3, Ja izvēlaties bezmaksas piegāde pa jūru, mūsu piedāvājums ir balstīts uz CNF tirdzniecības noteikumi!Tas nozīmē, ka, ierodoties galamērķa jūras ostu, pircējam ir jāmaksā galamērķa ostas maksas (piemēram, termināļa pārkraušanas izmaksas, dokumentu maksu, glabāšanas maksu, ect), nodokļu darīt muitošanas un uzņemt precēm. 4, Pēc ilgstoša transportēšana, pārvietošana, neizbēgami izraisīt aukstumnesēja atteces un citas parādības, kas, ja jaunā nopirkt cepta ledus mašīna lidoja lietošana var izraisīt kompresora nodedzinātas.Tāpēc, lūdzu, ielieciet jaunu mašīna stāv uz grīdas, un 12 stundas pirms izmantošanas. 5, Pircējiem vajadzētu pārbaudīt paketes / preču rūpīgi pirms parakstīšanas preču saņemšanu.Ja ir kāds zaudējumiem, lūdzu, sazinieties ar TNT / DHL / Fedex uzdot sūdzības un pretenzijas VAI, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā.

Pircējiem jābūt iespējai pārbaudīt paketes / preču rūpīgi pirms parakstīšanas preču saņemšanu!Ja ir kāds zaudējumiem, lūdzu, sazinieties ar mums un jābūt nosūtīt kaitējumu, ir attēlus, 24 stundu laikā, mēs centīsimies palīdzēt jums sazināties ar kuģniecība izvirzīt prasību.Citādi, tas nozīmē, ka pircējam dod tiesības izvirzīt prasību.Mēs atsakās segt visus zaudējumus, atbildību!Lūdzu, atzīmēja šo punktu, pirms ievietot pasūtīt!

Tagi: metāla panna, nosūcējs, elektriskā medus, metāla krāsns paplātes, peson, ķīna sexy sievietes, pulksteņa steampunk, cepšanas paplātes pica kārta, steampunk koka, nosūcējs medus, ārējie apdares

Funkcijas Nosūcējs
Modeļa Numurs KN-EHE-24
Aksesuāri Nekas
Jauda (W) 550w
Spriegums (V) 240V
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija ce
Zīmola Nosaukums Liuben
Spēju Strādāt Bļoda (Kausa izcīņa) 24 rāmji medus nosūcējs

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti