Jauns
95mm ND Fader Neitrāla Blīvuma Regulēšana Mainīgo Filtrs, ND2 līdz ND400 Filtrs

95mm ND Fader Neitrāla Blīvuma Regulēšana Mainīgo Filtrs, ND2 līdz ND400 Filtrs

w111938

€13.84

-2.45

€16.29

-15 %

Jauns produkts

1. Piedāvā ND2-ND400 neitrāla blīvuma.

2. Vienmērīgu rotācijas nepieciešamo blīvumu.

3. ND filtri (Neutral Density) samazina gaismas daudzumu, kas sasniedz filmu, neietekmējot krāsu.Var izmantot, lai iespējotu lēnāku slēdža ātrumu.Arī var izmantot, lai labāk atsevišķas tēmas no fona, pieļaujot plašāku atverēm, efektīvi samazinās asuma dziļums.Lieliski piemērots portretu un āra ainas.

4. Slim profils dizains.Plānas filtri ir būtiski, lai nepieļautu vinjetes efektu, fotografējot plašāku leņķi.

5. Šis filtrs ir uzstādīts rotējošs rāmis, kas ļauj lietotājam, lai noteiktu vēlamo summu, gaismas caurlaidība, pagriežot filtru.

6. Šie filtri ir dubultu vītni, kas ļauj papildu filtrus, lai varētu uzstādīt viens pār otru.

7.Izmantojiet vienu visos laikos, lai aizsargātu jūsu delikāts objektīvu no netīrumiem, skrāpējumiem un nejaušiem bojājumiem.Labāk, lai nesaskrāpētu vai salauzt filtru, nekā dārgu objektīvu

8. Liels diafragmas atvērums ir pieejams creat asuma dziļumu viegli.

9. Piemērots dinamiskais ekrāna, ūdenskritumi, strauti, viļņi, utt.

10. Filtri Rāmis ir izgatavots no alumīnija, metāla.Multicoated objektīvs samazina objektīva uzliesmojumu un dubultattēlu, ko izraisa pārdomas.

1. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, bezmaksas piegāde var būt tikai izsekot Ķīnā, bet nav detalizēti sekošanas informāciju jūsu valstī. 2. Ja piegādes diena būs galā un jūs joprojām nevar saņemt savu sūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs pagarināt piegādes laiku 10-25 dienas.Ja jūs joprojām nevar saņemt savu sūtījumu 10 dienu laikā, mēs atmaksāsim. 3. Ja jūs vēlaties reģistrēts nosūtīšanas metodi, lūdzu, izvēlieties www.grandtech.lv Standarta piegādi vai China Post Air Mail.

1. Mums nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas, importa nodevas, nodokļi vai citi muitas maksājumi. 2. Lūdzu, sniedziet pierādījumus par video 5 dienu laikā pēc tam, kad jūs to saņem, ja pastāv kvalitātes problēmas, problēmas tiks atrisinātas ar kompensāciju vai nomaiņa. 3. Lūdzu, informējiet mūs, 2 dienu laikā pēc tam, kad saņemt nepareizu produktu.Mēs varam piedāvāt atlaides, rezerves vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu. 4. Mēs piedāvājam bezmaksas apkopi 6 mēnešu laikā. 5. Reklāmas produkti piedāvā tikai nomaiņas un tehniskās apkopes pakalpojumi; kompensācija netiek pieņemti (izņemot nepareizi produkti saņēmuši.)

1. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, jūsu Pozitīvas Atsauksmes, būs daudz appreciated. 2. Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu. 2. Mēs sadarbosimies ar jums, līdz jūs esat apmierināti.Mēs uzskatām, ka draudzīgas komunikācijas, var atrisināt visas problēmas.

1. Lielākā daļa produktu ir jāmaksā ievedmuitas nodoklis (e.g.ASV), vai citas nodevas, un citus maksājumus, tostarp pievienotās vērtības nodoklis (PVN), vai citi nodokļi.Ja tie ir piemērojami, tie tiks iekasēti, un beidzas tad, kad sūtījums tiek apstrādāti ar piemērojamiem muitas aģentūru jūsu valstī.Lūdzu, pārbaudiet jūsu valsts importa politiku, lai izprastu un pārliecinātos, piemērojamību un savu atbildību par jebkuru šādu nodevas vai nodokļus par produktiem, jūs pirkumu. 2. Visi piemērojamie nodokļi un nodevas, ja tādas ir, kas nav iekļauti iepirkuma cenu, pasūtījumu vai darījumu.Ja tās piemēro un iekasē, tad tie ir jūsu (un ne mūsu vai izstrādājuma ražotāja vai piegādātāja) tikai un vienīgi, un maksā tieši jums, lai jūsu valdību vai ar kurjerpasta kompānija, kad produkti tiek piegādāti. 3. Samaksu par iepriekš minētajām nodokļus, nodevas un nodokļi, kas nav mūsu (vai izstrādājuma ražotāja vai piegādātāja) pienākums. 4. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem kuģošanas vai muitas kavēšanās, jo tas ir ārpus mūsu kontroles.

Tagi: hoya atrast, nd2 ragu, nd filtrs variabl, atrast zomei, 95mm, tianya atrast, uv filtrs 95mm k, 95 mm filtrs, bw filtru, uv filtri 95mm

Zīmola Nosaukums PULUZ
Veids Ar UV Filtru
Modeļa Numurs EDA00111507
Iepakojums

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti