Bezmaksas Piegāde 10pcs/daudz Profesionālu Nomaiņa Bumbu Galvu Acu Reste Piederumi Shure BETA58 BETA58A SM58 SM58S SM58LC

w1111

€18.14

-1.37

€19.51

-7 %

Jauns produkts

Bezmaksas Piegāde!!Augstas Kvalitātes Lodīšu Vadītājs Acs Mikrofons Restes.Tāpēc jūsu mazulis lauza garāžas vienu dienu un izmantot jūsu mikrofons, kā āmurs...nav jāsamierinās ar to, ka neizskatīgs bedri vairs.Šo bedri-izturīgs restes ir ideāls nomaiņa jūsu vecumā, dinged vai mazinājusies mikrofons restes.Izgatavots no rūdīta Tērauda Sieta, tas izturīgs skrūves uz style Mic režģis aizsargā mikrofons membrānas no bojājumiem.Nāk ar iekšējo putu filtru, lai samazinātu vēja elpa, un pop trokšņi.Šie nomaiņa restes funkcijas standarta vītne, kas iederēsies vairums Amerikāņu un importēto mikrofoni tostarp vadu versijas. ------ Tagad jūs varat aizstāt tos, veco izdemolēta un noliecās ekrāniem ar šo zīmolu jauniem modeļiem. ------Padarīt jūsu mikrofoni izskatās gluži kā jauns atkal!Specifikācijas: Rūdīta Tērauda-Acs uzbūve.Rezerves mikrofons restes (bumba) ar iebūvētu putu stiklu cinka lējuma zem spiediena jomā turētājs gredzeniem.Bedri-izturīgi.Rūsas izturīgs.Ar iekšējo putu filtru, lai samazinātu vēja elpa, un pop trokšņi.Standarta vītne izmērs der lielākajai daļai zīmolu dinamiskie mikrofoni, Piemēram: For Shure SM58LC & SM58S, Beta58 / Beta58a.un citi mikrofoni ar vienu pavedienu.Vairumtirdzniecības komplektā Ietilpst: 10 x Nomaiņa Bumbu Galvu Acs Mikrofons Restes.

Mūsu speciālists un pakalpojumi

Lielākā daļa no mūsu produktiem, kas nāk no profesionālās eksporta lielas rūpnīcas, visi mūsu produkti tiek rūpīgi atlasīti, tiek uzņemts attēls patieso produkti, augsta kvalitāte, modes, stila, gan tie, kas nav zemākā cena,pamati uzskatu, ka jums, kas jums jāmaksā par!

· Mēs esam grupa jauniešu parner, es ceru, ka katrs pircējs var kļūt par mūsu partneri, protams, pēc tam, kad jūs iegādāties produktu no mums, mēs ticam, ka jūs kļūstiet par mūsu draugiem un atbalsta mūs.

maksājums:

· Lai nodrošinātu drošību gan kontos,mēs pieņemam Darījuma,kredītkartes.

· Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

· Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Piegāde:

· Mēs garantējam kuģis no 3 dienu laikā pēc apmaksas apstiprinājuma (izņemot Brīvdienas).

· Pēc apmaksas saņemšanas lūdzu atļaut nosūtīšanas rīkojumu.Piegāde uz savu valsti var aizņemt no 5 līdz 25 darba dienu laikā pēc pasūtījuma ir nosūtīts.Dažas reizes posteņi tiks atlikta sakarā ar negaidītu iemeslu dēļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nesaņemat jūsu pakete pārsniegt 30 darba dienu laikā izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Izsekošanas numuru nesniegs.Mēs ne atbildes izsekošanas e-pasta pirmajā 10 dienu laikā pēc maksājuma pabeigšanas.Lūdzu, saprotiet, ka lielākā daļa starptautisko piegādes aizkavēšanās pasta aizkavēšanās, ka mums nav informācijas, līdz brīdim, kad jūs dariet mums zināt.3 DIENAS

Valsts

Apstrādes Laiks

Pienāk laiks, EMS

Ierodas laikā

Ķīna Post (HongKong) Gaisa Pastu

Pienāk laiks, byDHL

Pienāk laiks, byUPS

ASV

5 dienas

5-8days

15-25days

2-5days

2-5days

Eiropa

5 dienas

5-8days

25-30 dienas

2-5days

Āzijā

5 dienas

3-5days

20-30 dienas

2-5days

Citi(Piemēram, Brazīlija, Krievija, Itālija...)

5 dienas

5-15days

30-45 dienas

· EMS express shipping parasti ilgst 3-8 darba dienu laikā atkarīga no valsts piegādāts.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādu negadījumu, aizkavēšanās vai cits jautājums, kas ir atbildīgas par kuģu satiksmi.

· Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.

· Piegādes laiks ir apm. 7 līdz 20 darba dienu (izņemot sestdienu & svētdienu, Valsts, Svētku dienu), lai lielākā daļa ASV/UK/AU galamērķiem .

· Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nesaņemat tas virs 4 nedēļu laikā mēs jums atrisināt šo problēmu ļoti īsā laikā.

· Par preces drošību, apdrošināšanu, ir ļoti ieteicams.

· Visiem mūsu jautājumiem tiks nosūtīti uz pircēja Vairumtirdzniecības Kyocera, adresi, lūdzu apliecina jūsu adresi Kyocera, pirms jūs cenu.Lūdzu, pārliecinieties, piegādes adrese ir pareiza.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adreses.

Atsauksmes:

· Ja jums patīk mani objekti lūdzu, atstājiet mani labas atsauksmes.Jūsu rīcība palīdzēs mums piedāvāt mūsu maize un piens.Es darīšu tāpat.

· Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas neitrālu atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Atgriešanās:

· Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā par piegādi.

· Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī, lai varētu pretendēt uz kompensāciju vai maiņas preces.

· Bet kuģniecības maksa un apdrošināšanas netiek atgriezta.

· Vienības atgriezās pēc 7 dienu laikā pēc piegādes ir atbilstīgas tikai par remontu.

· Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas.

Kontaktinformācija:

· Visi e-pasti tiks atbildēts 24 stundu laikā.

· Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams .

· Ja jums e-pastu mums, un dont dzirdēt atbildi, lūdzu e-pastu vēlreiz, izmantojot Kyocera sistēma, jo dažreiz mūsu pasta serveriem ir kļūdas.

Tagi: sm7b, y80, mikrofons par tālruni, shure sm58, sm58, sm57, dzirdes troksni, asmr mic, grupa mikrofons, alctron kondensatora mikrofons

Transducer Rezerves Bumbu Galvu Acs Mikrofons Režģis
Stils Ball Head Acs
Kvalitāte AAA
Paziņojums Ar vadu
Iestatīt Tipu Viena Mikrofons
Iepakojums
Vairumtirdzniecības 10pcs
izcelsmes vieta Guangdong Ķīna (Mainland)
Zīmola Nosaukums zmvp
Izmantošana Rezerves Bumbu Galvu Acs Mikrofons Režģis
Modeļa Numurs 10pcs Mikrofons Režģis

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti