Bērnu Classic Rey Kostīms Meitenēm Fancy-Dress Filmas Varoni Karnevāls Cosplay Halovīni Kostīmi

w110770

€15.51

-10.35

€25.86

-40 %

Jauns produkts

Bērnu Classic Spēkā Atmodina Rey Kostīms

mūsu meitene ir zvaigžņu laiks, izliekoties, lai cīnītos kopā Pretestību un izpētīt galaktikas šajā awesome kostīmu!Ar jumpsuit izskatās tāpat kā nelīdzens rakņājoties apģērbs Rey nodilst par viņas piedzīvojumiem, un līdzekļi putas josta un roku aproces izdrukāt, lai izskatās, ka viņas faktiskā aksesuārus filmu.Pārliecinieties, lai pievienotu piedāvātos oficiālais kapuci acu maska un darbinieki, aksesuāri, lai viņa varētu pabeigt šo varoņa izskatu.Galu galā, mērci izveidota kā Rey ir daudz vairāk aizraujošu nekā glābšana junk, tāpēc viņa būs nepieciešams, ir gatava uz visu!

Postenis Iekļauts:

Jumpsuit w/ pievienots, šalles Drošības jostas Roku sildītāji Aproces

Izmēri

#S Kleita Garums 75cm, Krūtis 68cm.Viduklis 66cm Augstums 110-120 cm, Vecums 4-6years. #M Kleitu, Garums 90cm, Krūšu 80cm.Viduklis 74cm Augstums 120-130cm, 7 gadu Vecumā-9years. #L Kleita Garums 102cm, Krūtīs 88cm.Viduklis 82cm Augstums 130-140cm, Vecums 10-12years.Lūdzu, ņemiet vērā: mērījumiem ir kostīmu pati, un nav personu, ar kuru tiks iekšā.Sakarā ar headmeasure, Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.Augstums un vecums ir tikai atsaucei.

Pircējs Parādīt

Tagi: etsy pirātu kostīms, pieaugušo tikai, cosplay, meitene grupas kostīms, sūdi, anime kostīms, kleita, cosplay kda, spoku apvalks t krekls, tie native american, kostīmu ninja bērniem

Zīmola Nosaukums memune
Sastāvdaļas Jumpsuit,Roku sildītāji,Aproces, Jostas
Avota Veids Filmu un TV
Materiāls Poliestera
Audumi Adīt Poli, Poliuretāna putas,
Speciālā Izmantošana Kostīmi
Rakstzīmes rey
Modeļa Numurs 836401
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzimums Meitenes
Iepakojums PE tranparent somas
Vienuma Tips Komplekti

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti