Sublimācijas Tintes Saderīgs Tintes Kārtridžs Ar Čipu Ricoh SAWGRASS SG400 SG800 SG400NA/ES SG800NA/ES Printera

w110489

€14.30

Jauns produkts

Saderīgs Tintes Kārtridžs Ar Čipu Ricoh SAWGRASS SG400 SG800 SG400NA/ES SG800NA/ES Printera

Produkti: Kārtridžs ar sublimācijas tintes

Tilpums:BK 80ML/GAB, C,M,Y 50ML/GAB

Printera modelis:SG400 SG800

Kārtridžs kods: GC41

Chip:vienu reizi chip

Izpildes laiks: 1-2 darba dienas( mēs varam kuģis no 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma) Iemaksa: Kredītkartes,Visa,Paypal,Boleto,Western Union.utt Sūtījumu: www.grandtech.lv standard shipping ,DHL,Fedex,TNT,UPS,EMS,ePacket,Ķīna Post.utt

1. Jūs Varētu veikt maksājumu, izmantojot iepriekš minēto maksājumu metodes.Un, lūdzu, Lūdzu, Atrisināt to 3 dienu laikā, kad placingorders.

2. www.grandtech.lv pārbaudīs jūsu maksājumu ietvaros 24 stundām, pēc tam, kad pabeigts,mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu ASAP.

3. Ja jūsu pasūtījums ir slēgtas drošības apsvērumu dēļ, jums ir nepieciešams iesniegt prasību, lai www.grandtech.lv.

4. Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai Starpniecības tiks process uzreiz un tas takes7~10 Darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

1. Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas pirms sūtīšanas.Preces tiks nosūtītas 2~5 Darba dienu laikā afterbuyers maksā pasūtījumus.

2. Visiem zemes gabaliem, kas nosūtīti pa parasto pastu ir ierobežots svara robežās 2KGS, ja jūs zemes gabals ir ar lieko svaru, Mēs Nosūtīt separted zemes gabali.

3. Tas aizņem apmēram 15 līdz 60 dienām uz savu vietu. ( Tas var aizņemt vairāk laika, lai dažos attālos apvidos )

4. Jūs varat izvēlēties ātrāk kuģniecības veidos, ja jūs vēlaties ger jūsu sūtījumu agrāk, arī ceru, ka jums nav prātā, maksājot piegādes maksa. ( Lūdzu, apstipriniet savu adresi, ir rezultāts, un tālrunis ir pieejams )

Mēs atmaksāsim vai sūtīt vēlreiz, ja jūsu sūtījums tiks nozaudēta, bojāta laikā kuģniecības tā, vai mēs nosūtīsim jums wrongitem, sazināties ar mums un pastāstīt mums, ko youwanna mums darīt tālāk.

1. Lūdzu atstājiet mums 5-Zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, ja jums patīk mūsu produktiem, tas ir ļoti svarīgi.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nepatīk tas, nesteidzieties, atstājiet netural vai negatīvas atsauksmes, pirms sazināties ar mums, Tikai trustus, mēs varam atrisināt šo labāk par jums.

Tagi: printeri rfid, ciss hp, pasūtījuma sublimācijas priekšmeti, brother tintes kasetne, sawgrass sg400, gc41, brother printeri tintes kasetne darba, sublimācijas ricoh, ricoh tonera mpc2503, 7500 ricoh

Kasetnes Statusu Tukšs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums boma-komanda
Chip Vienu reizi Chip
Kārtridžs Kods gc41
Taras, Iepakojuma
Izpildes Laiks 1-3 darba dienu laikā
Printera moder SG400 SG800
Iezīme Saderīgu Kasetne
Veids tintes kasetne
Modeļa Numurs gc41
Saderīgu Zīmols Ricoh Tintes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti