Jauns
Āra orientēšanās ol-stabs, karogu/kontroles karoga Virziena kross banner 30X30cm par orientēšanās

Āra orientēšanās ol-stabs, karogu/kontroles karoga Virziena kross banner 30X30cm par orientēšanās

w110170

€27.70

Jauns produkts

Zīmols:TNBRUJULA Nosaukums: Orientēšanās karoga Izmērs: 30*30*30 cm Materiāls: ūdensnecaurlaidīgs materiāls, Svars: 60g Iepakojuma specifikācija: 10 gabalus Izmanto: Virziena ceļa zīmes, āra grafiku, apmācības un konkurences karogi, pilsētas maģistrālēm sacensības, virziena dārgumu medības darbībās, vecāks-bērns " dārgumu medības.

Padomi:var brīvi izdrukāt jūsu logo!( Ziņa logo jūs vēlaties, lai pārdevējs)

Par pakalpojumu 1. Pēc tam, kad pircējs pasūtījumu, mēs nosūtīt preces ietvaros piegādes laikā pirmo reizi.Gadījumā, ja klientam ir īpašas prasības vai problēmas, var nosūtīt no stacijas vēstuli mums. 2. Pircēji var izvēlēties express loģistika mums norādīt.Dažādu express likmes ir dažādas likmes.Ir arī express piegādi, klienti var izvēlēties brīvi.Mēs arī nosūtīt ar kurjeru saskaņā ar klienta izvēli.Ja ir šaubas, sazinieties ar mums. 3. Sakarā ar izmaiņām dažiem produktiem, kas mums ir, mēs nodrošinās labāku produkcijas kvalitāti mūsu klientiem.Faktiskā izstrādājuma saņemta, noteicošā. 4. Mūsu uzņēmuma profesionālo pieredzi Orientēšanās iekārtas daudzus gadus, kvalitātes nodrošināšanas, iekārtu pārdošanas, lai pārējā pasaulē, tostarp: Krievija, Norvēģija, Somija, Lielbritānija, Argentīna, Spānija, Portugāle, Itālija, Beļģija, Nīderlande, Vācija, čehija, Slovākija, Bulgārija, Rumānija, Čīle, Indija, Malaizija, Japāna, Dienvidkoreja, asv, Brazīlijas, Meksikas, Kanādas, Austrālijas un Āfrikas valstīm.Ja jums ir nepieciešams liels skaits pasūtījuma pirkumus, jūs varat sazināties ar mums, mēs nodrošināsim atbilstošu cenu, pamatojoties uz daudzumu.

Tagi: orient skatīties, komplekts orientēšanās, velosipēdu sky, orientēšanās modelis, putnu āra, edc, ganzo multitool, zaļo sporta, daudzfunkciju instruments, multitul

Izmērs 30*30*30 cm
Veids Kabatas, Multi Instrumenti

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti