696 V8 Smart Skatīties Fitnesa Tracker Bluetooth Smartwatch Touch Screen Rokas pulkstenis ar Kameru, SIM Kartes Ūdensizturīgs Smartwatch

w11012

€9.81

Jauns produkts

Galvenās iezīmes: [Daudzfunkciju Smart Skatīties] : Skalas, izmantojot skatīties SIM karti vai Bluetooth, Passometer, Kaloriju Aprēķināšana,Mazkustīgs atgādināt, Miega uzraudzību, Ziņojumu atgādinājums (no teksta, telefona un citu lietotņu paziņojumus), Kameras kontrolieri, Mūzikas atskaņotājiem,Modinātājs, Anti-zaudēja, Balss Ierakstītājs un tā tālāk.Kad jūs izmantot smart skatīties, šo Bluetooth skatīties padarīs jūsu dzīvi vieglāku un ērtāku. [Wide Saderība & Stabils Savienojums] : smart Skatīties pieņemt Bluetooth V3.0 tehnoloģijas, lai izveidotu savienojumu ar jūsu tālruni.Līdz 33ft savienojumu klāstu, garantijām, zema signāla aizkavēšanos.Un šī smart skatīties ir pilnībā savietojams ar visiem Android telefoniem tirgū.Piemēram, IPhone, Samsung, Nexus,HTC, Sony, LG, Google Pikseļu, ZTE, OPPOand tā tālāk. [Ērts un Izturīgs Bluetooth Smart Skatīties] : Nerūsējošā tērauda virsmas, precizitāte laminēšanas procesā, Nano TPU85 materiāla pulksteņu siksniņas, anti-sviedri matēts apdare, ergonomiska izliekta dizaina un mīksta siksna, kas padara valkā ērtāku.Unikālo ūdensnecaurlaidīgs dizains, laba āra aktivitātes.Un Smart Skatīties aprīkots arī ar 1.54 collu TFT LCD 2.5 D rad capacitive touchscreen, kas ir 240*240 pikseļu izšķirtspēju, tā padarot ekrānu skaidri un gaiši.

[Šo Jauku Dāvanu!] Tas ir jauns jauninājums android/iOS smart skatīties ar tik daudz funkcijām, viegli izmantot, jūs varat iegādāties šo tālruni, skatīties uz sevi, savu bērnu, jūsu vecāki, jūsu mīļākais un jūsu draugiem.Specifikācijas: * Virsmas Apstrādes Tehnoloģija: Nerūsējošā Tērauda Stiepļu Vilkšanai Primāro Krāsu * CPU: MTK6261D * Svars: 1.76 un kas ietver labojumus oz / 50g * Izmēri: (9.65 x x 1.57 0.49)" / (24.5 x 4 x 1.25) cm * LCD: 1.54" collu TFT Augstas Izšķirtspējas LCD displejs * Izšķirtspēja: 240 x 240 pikseļu * Frekvence: 360MHz * Ekrāns: OGS Capacitive Touch Ekrāns * Bluetooth: Ver 3.0 * Kameras smart skatīties: 1,3 M * Akumulators smartwatch: 500mAh Polimēru Baterija * Bluetooth Savienojumu, Gaidīšanas režīmā: >1 Nedēļa; * Jauda: 128M+64M; Atbalsta 32 GB Max.TF atmiņas Kartes (Nav komplektā ar Produktu) *G-sensors: Atbalsts Pedometrs Analīze,Mazkustīgs Atgādināt,Miega Uzraudzību; Anti-zaudēts; Tālvadības Uzņemtu * Saderība: Atbalsts IOS 7.0 un jaunāka versija, Android 4.2, un augstāk * Valodas: angļu, krievu, ebreju, vācu, poļu, franču, holandiešu, itāļu, spāņu, portugāļu, turku, Ķīniešu Paketes Saraksts: * 1 x V8 Smartwatch * 1 x USB kabelis * 1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Piezīme: 1, Jo šis skatīties var atbalstīt tikai 2G internets.Tāpēc funkcija, kas nepieciešams interneta nevar viegli izmantot. 2, nav APK IOS tālrunī, līdz ar to piecas funkcijas nevar sinhronizēt ar IOS tālruni (1. Anti-zaudēja, 2. Ziņu atgādinājums, 3. Ziņotājs, 4. Remote Camera, 5. Bluetooth music), bet visas pārējās funkcijas var izmantot, parasti, piemēram, funkciju, kas nav nepieciešams, apk un Bluetooth tālruņa zvanu, sinhronizācija.Android Tālrunī var atbalstīt visu funkciju apraksts.

Lūdzu, padomājiet par to, kad jūs izvēlēties:

Piegāde veids 1: www.grandtech.lv Standard Shipping ( 10-35 dienas )

Piegāde veids 2 : Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu (25-55 dienu laikā no kuģa uz krievijas Federācijas)

Kuģošanas ceļš 3 : ePacket (15-35 dienas)

1. nevar atrast ierīci, veidojot savienojumu pārī ierīce?

A: Lūdzu, pārliecinieties, vai attālums starp tālruni un ierīci, kas mazāks par 0,5 m

Lūdzu, pārliecinieties, vai ierīce nav zem zema battey.ja joprojām ir problēmas pēc 1,5 stundas uzlādes,Lūdzu, cantact mums.

2. Nevar izveidot savienojumu ar devicewith app?

A: Daži smart tālrunis bluetooth pakalpojums būs neparasti, ja reboot.Lūdzu, atsāknējiet smart tālruņa savienošana pārī ierīces.

3. Kāpēc android mobilo atvienot?

A: Android mobilo tālruņu sistēmas atmiņas pārvaldības būs b e spiesti izslēgt fona APP, jums ir nepieciešams, lai izslēgtu enerģijas taupīšanas režīmu, vai velciet APP sistēmā mājturība, zaļa fona iekšā, APP nebūs spiesti slēgt.APP jādarbojas

fonā, bluetooth netiks automātiski atvienot.

4. Nē ienākoša zvana vai ziņas paziņojumu?

A: Lūdzu, skatiet splution no APP uz ldquosettingrdquo-ldquoFAQrdquo, lai atrastu to, kā atrisināt šo problēmu

1) Mēs pieņemam Alipay, Paypal ,West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) Ja jūs varat\'t kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1) Ja jums ir Brazīlija, piegādes laiks ir 25-90 dienas, nav svarīgi, kāda veida kuģu ceļu, jo pasūtījuma. 2) Ja jūs sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Paātrinātā, iespējams, vajadzēs maksāt kādu nodokli, kad esat pierakstījies kastes. 3) Ja jums ir no Brazīlijas, Čīles un Argentīnas, un izvēlieties DHL/FedEx/TNT/UPS, lūdzu, provise mums savu PVN numuru, lai palīdzētu preces iet pasūtījuma fasterly. 4) Ja jums ir Brazīlija, Čīle un Spānija, un izvēlieties UPS pārvadāšanas ceļu, jums ir nepieciešams, lai pierādītu, uz augšu, maksājumu pierādījumiem, ja jums kastes. 5) Ja jums ir no Šveices, Zviedrijas, Austrijas un izvēlieties TNT, nosūtīšanas veidu, kas jums ir nepieciešams, lai pierādītu, uz augšu, thepayment pierādījumiem, ja jums kastes. 6) Ja jums ir no Vācijas, un izvēlieties TNT, nosūtīšanas veidu, lūdzu, provise jūsu uzņēmuma kods 7) Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un savu kārtas numuru. 3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: smartwatch, smartwatch vīriešu huawei, smart home, amazfit skatīties, reloj smart, p8 smart skatīties, smart skatīties, vīriešiem skatīties, android smartwatch, skatīties xiaomi

Displeja Izmērs KĀRTA
Mehānisms
Pārvietošanās Veids Elektroniskā
Band Materiāls Silikagēls
Vairāki Zvani
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie
APP Lejupielāde Pieejama
Tīkla Režīms 2G
Gadījumā, Ja Materiāls SAKAUSĒJUMA
Rezolūcija 240*240
ROM 128 MB
t2 v8 stundas
Akumulatora kapacitāte 300-450mAh
Atpakaļskata Kamera 0.3 MP
Noņemams Akumulators
Saderība Android
Veids Uz Rokas
Sistēma Android OS
GPS No
Valodas Vācu
t1 v8 smart pulkstenis
Ūdensizturīgs Pakāpe Dzīve Ūdensizturīgs
Operatīvā ATMIŅA <128 MB
Zīmola Nosaukums 696
PROCESORU Ražotājs Mediatek
Ekrāna Forma KĀRTA
SIM Karte Pieejama
Stils Modes
Funkcijas Zvanu Atgādinājums
CPU Modeli MTK6261D
Grupa Noņemams No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti