Par Gopro Hero 8 Sports Rīcības Camera Sinker Peldēt Aizsardzības Vāka EVA Sporta Kameras uz Lietu Ūdensizturīgs Peldošās Gadījumā

w108176

€5.92

-1.22

€7.14

-17 %

Jauns produkts

Specifikācija:

Posteņa nosaukums: Ūdensnecaurlaidīga Peldošās Gadījumā

Materiāls: EVA

Krāsa: oranža

Svars: 12.5 g

Izmērs: 8x4x6cm

Funkcijas:

1. Super Viegls: apelsīnu EVA peldošās piedurknēm ir ultra-viegls un cietā čaula pasargā kameru no grimst kā akmens, lai ūdens sporta veidiem.Tas ir viegli atrast uz ūdens.

2. Vizuāli Ekrāns: ekrāns ļauj redzēt un pieskarties displejs ūdens.Tāpēc, ka jūs varat komponēt un skatīt fotoattēlus, jūsu fotogrāfijām un video, izskatās lieliski.

3. Praktiskā Lietošana: Izmantojot elastīgu polsterējums, lai aizsargātu savu kameru, tas peldošais aizmugures vāciņš ir redzamā un viegli redzēt.Pēc ietīšanas, ķermeņa, jūs varat ļaut jūsu kameru brīvi peldēt uz ūdens.

4. Viegli Uzstādīt: boju var novietot ap kameru, piemēram, viedtālruni gadījumā, un to var ātri uzvilkt vai noņemta.Nav problēmu, lai izveidotu savienojumu ar sētas durvīm.

5. Plaši Pielietojams: Ideāls snorkeling, sērfošanu, ūdens slēpošanu un citiem ūdens sporta veidiem.

Paketē iekļauts:

1 x EVA Boja Vāciņu

Tagi: dex samsung, c6 smart skatīties, B57, dex hdmi, dex stacijas huawei, dex, v12c smartwatch, dex pad, ekg skatīties xiaomi, dex stacija s9

Veids Mīksta Soma
Saderīgs Action Camera Brand gopro
Komplektā Komplektā 1
Materiāls EVA
Modeļa Numurs Par GoPro Hero8 Sporta Kameras
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Bakeey

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti