Deju latīņu salsas deju sandales rhinestone sievietes puses, kāzu kurpes, zamšādas zole 7.5/8.5 cm papēdi bronzas melnā satīna ALS031

w108138

€24.60

-32.6

€57.20

-56 %

Jauns produkts

★Veida Atgādinājums★

Kā apavu diagramma atšķiras no zīmola uz zīmolu, kura lielums ir piemērots, ir vairāk svarīgi, lai dejotājs mīļotājiem.Un lielums ir risks, izvēloties kad online pirkumu.Tāpēc lūdzu pievērst vairāk uzmanības.

SŪTĪJUMU

1. Visā pasaulē piegāde pa www.grandtech.lv Standard Shipping / China Post Air Mail/ E-pakešu parasti; 2. Piegādes laiks būs no 10 līdz 60 dienas pēc nejaušības principa.ja jums ir nepieciešams augstas efektīvu piegādi, lūdzu, izvēlies, DHL, vai, ja jums ir savs favorīts kuģniecības metodes, lūdzu, dariet mums zināt iepriekš; 3. Preces tiks nosūtītas 2~5 dienas pēc maksājuma veikšanas; 4. Pircēji ir atbildīgi par vietējām ievedmuitas nodokļi/nodokļi, kas ir jāmaksā, lai vietējos muitas noteikumus.

PAR MUMS

Ailove ir ražotājs Balles & latīņamerikas deju apavi, kas tika dibināta 2014. gadā, kā profesionālā deju apavu ražotājs ar 2 rūpnīcām.Mums ir komanda, apmēram 30 cilvēku, tostarp profesionālo dizaineri un amatnieki ietvaros vairāk nekā 10 gadu pieredze, Visi mūsu apavi ir izstrādāts ar vienādu rūpību un kvalitāti, kuru rezultāti ir augstākās kvalitātes produkti.Mūsu kolekcijā funkcijas, apavus dāmām, kungiem un bērniem, par konkursa dejas un sociālo interesanta ar to, ka apavi ir pieejami ar milzīgu izvēli, stils, materiāls, un papēža iespējas.Mēs vienmēr esam priecīgi dzirdēt no vairumtirgotājiem, boutique veikals, vai deju studija ilgtermiņa sadarbība, lūdzu, jūtieties brīvi uz e-pastu ([email protected]) mums, lai uzzinātu vairāk. (OEM pieņemts)

Tagi: balles deju kleita, ādas, zamšādas deju kurpes, uzliku balles kurpes, latīņu kleita, shinning kurpes sievietēm, popigist sieviešu kurpes, dejotāji salsas kurpes, vīriešu latīņamerikas deju kurpes rhinestone, Sieviešu sundress, latīņu svārki

Oderes Materiāls Kokvilnas Audums
Izlaides Datums Spring2019
Zolīte Materiāls Lateksa
Papēža Tips Kubas Papēža
Dzimums SIEVIETES
Līmenis Prakse Profesionālā
Kurpju Platums Vidējā(B,M)
Virsas Materiāls Satīns
Papēža Augstums Augsta (3" un uz augšu)
Modeļa Numurs ALS-031
Deju Apavu Tips Balles/Latīņu Kurpes
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Slēgšanas Tips Hook & Loop
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Zole Materiāls Mīksta Zole
Rotājumi Rhinestone
Pasūtījuma Apakšā gumijas zole
Sporta Apavu Tips Deju kurpes
Citi Custom / OEM Pieņemts
Zīmola Nosaukums ailove

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti