Ben Wa Svērto Bumbiņas, Magnētiskās Metāla Kegel Izmantot Mācību komplektu Sievietēm Maksts Stingrāku Iegurņa sēžas Urīnpūšļa Kontrole

w107696

€16.34

Jauns produkts

Ben Wa Svērto Bumbiņas, Magnētiskās Metāla Kegel Izmantot Mācību komplektu Sievietēm Maksts Stingrāku Iegurņa sēžas Urīnpūšļa Kontrole

DAŽĀDO programmu - 4 Krelles, 2 Pakāpes, urīnpūšļa kontrole ar brīvu kombinācija, ko jūs esat iesācējs vai pieredzējis.

ROLLINT BUMBIŅAS IEKŠPUSĒ - Tur esam ritošā svaru bumbas iekšpusē kegel svaru bumbas, kas rada dabas vibrācijas ar katru kustību, stāvot, staigājot un izmantot.

FUNKCIJA - Ar maksts stingrāku bumbiņas izmantot funkciju, efektīvi kegel izmantot privātos muskuļu stingrību, lai būtu kompakta, kā meitene.Baudīt stingrākas iegurņa muskuļus un uzlabot urīnpūšļa kontroli, īpaši, ja jums ir mazi negadījumi, kad šķaudot, smejoties vai klepus.

IZCILU DIZAINU - Mūsu Ben Wa bumbiņas arī strādā lieliski neatkarīgi no jūsu izmērs, forma vai vajadzībām.Elegants dizains, superior izmērs ļauj jums ir super meitene.Kāpēc nav mēģināt tagad?

AUGSTĀKĀ KVALITĀTE - 100% Ūdensizturīgs Medicīniskās pakāpes silikona un magnētisko metāla svaru bumbas, netoksisks, bez smaržas, viegli tīrāma.

Pateicos jums ļoti daudz, un apskatīt mūsu produkti :)

Meklē uz priekšu, lai izveidotu labas biznesa attiecības ar jums!

Kuģniecības Un Uzskaite

Mēs kuģis Pasaulē.

Visi pasūtījumi tiek apstrādāti un nosūtīti 2 darba dienu Laikā.Izsekošanas numuru tiks nosūtīta pēc apstrādes.

Pasūtījumiem mazāk kā 2KG, pasūtījumiem tiks nosūtīts pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Paketi (15-60 dienas), China Post Air Mail (10-38 dienas).Attālās zonas, tas var aizņemt ilgāku laiku.

Pasūtījumiem, vairāk kā 2KG, pasūtījumiem tiks nosūtīts caur DHL, FEDEX, EMS valstīm, kas NAV attālā rajonā, ilgst 5-7 dienas.Ja jūsu adrese ir attālā rajonā, jūs varat izvēlēties, lai pievērstu papildu izmaksas, lai pārietu DHL, FEDEX, EMS, vai arī mēs varam sūtīt tos 2 paketes, lai jūs.

Kompensāciju & Atgriešanās Politiku

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jūs saņēma, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas vai atstāt ziņu.Mēs veiksim pasākumus nākamajā 24 stundas.Mēs cenšamies visu iespējamo, lai darītu tevi laimīgu.

Ja jūs vēlaties, lai atgrieztos savu pirkumu, lūdzu kuģa prece(s) atpakaļ, lai mums, un mēs atmaksāsim jūsu sākotnējās iegādes cenu.Visa peļņa, ir jāietver visi sākotnējie elementi veselas, atkārtoti tirgus stāvoklī, oriģinālajā iepakojumā, ieskaitot rokasgrāmatas, garantija, veidlapas, utt.Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atmaksāta.

Muitas nodoklis

Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodokli, importa nodokli.

Atsauksmes

Klientu apkalpošanas serviss ir vienmēr, mūsu pirmā prioritāte.Mēs darām visu, kas mūsu spēkos, lai nodrošinātu labu klientu servisu, lai mēs varētu saņemt savu augstāko reitingu.Mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu mums dot a 5star reitinga.

Ja jums ir jebkādas problēmas ar objektu, ko esat iegādājies, pls sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai iegūtu šo problēmu atrisināt.Pls, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs gribētu, lai būtu iespēja rūpēties par sagādātajām neērtībām jums.Paldies!

Tagi: vibratori ben wa bumbiņas, smago žonglē bumbiņas, bumbu ben wa, led kvēlojošs bumbiņas žonglēšanai, magnēta bumbiņas 3mm kaste, bumbu magnēts, bumbiņas magnēti, 3mm, bumbu neodīma, kegel iegurņa muskuļu trenažieris, kegel muskuļu trenažieris

Vienuma Tips Sieviešu Higiēnas
Daudzums 1
Funkcija 3 ben wa bumbiņas
Materiāls silikona + metāla
Funkcija 1 Kegel Exerciser
Modeļa Numurs FH003
Līdzeklis 1 100% Ūdensizturīgs
Iepakojums Dāvanu Kaste
Funkcija 2 Veikt saspringto maksts
Funkcijas 4 urīnpūšļa kontrole
Preces nosaukums Maksts Stingrāku Bumbu
Iezīme 2 Iegurņa pamatnes
funkcija 3 kegel bumbiņas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti