3.75" Dual Pusē Šāvēja divu Krāsu Strobe LED Pākstis Automašīnu LTV Laivu Auto M8617

w105658

€16.78

-12.65

€29.43

-42 %

Jauns produkts

3.75" Dual Pusē Šāvēja divu Krāsu Strobe LED Pākstis Automašīnu LTV Laivu Auto M8617 Apraksts:

Funkcijas:

1. Aprīkots ar vertikāliem dzesēšanas spuras uz muguras, lai maksimāli izdalītais siltums.Enerģija-efektīva konstrukcija pārī ar ātrās dzesēšanas siltuma izlietne efektīvi paplašina Bāra mūžu pēc 30,000 stundas.

2. Jauns dizains Pilnu Atstarotājs Pusē Luminate LED pākstis, sastāv no 121 grādu (punktveida staru no balto) un 30. grādu (dual pusē plūdu staru no balto vai dzelteno) combo staru kūļa veida.Dubultā sānu šāvēji varētu projekts no tālu un plašs lielisku segumu.

3. Augstas kvalitātes ventilācijas vārsti var efektīvi paplašināt kalpošanas gaismas josla vairāk nekā 50000 stundas.Zems elektroenerģijas patēriņš, nekā stock halogēna spuldzēm, Enerģijas Taupīšana.

4. Ar regulējamu montāžas kronšteinu, klucīši gaismas var regulēt, lai apmēram 45 grādu leņķī, kas padara to vieglāk, lai mainītu virzienu gaismas staru.Lampas var atinstalēt, pabīdot to nost no stiprinājuma.

5. Pieteikumi Plaši Atbalsta, izņemot bezceļu transportlīdzekli, apgaismojums, to var attiecināt arī uz Materiālu apstrādei, Lauksaimniecības tehnika apgaismojums, Jūras LED apgaismojums, un Ārkārtas & izglābj LED gaismas.Piemēram, LTV, SUV, kravas automašīnu, vilcienu, motociklu, autobusu, projektēšana transportlīdzekļiem.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Jauda: 30W/GAB, 60W/Pārī

Spriegums: 10-24V DC

LED Mikroshēmām: Augstas Intensitātes Led

Gaismas: 2000LM/GAB, 4000LM/Pārī

Darbības Temperatūra: -40C-80C

Krāsu Temperatūra: 6000K&3000K

Dzīves ilgums: 30000Hours

Ūdensizturīgs: IP67

Izmantota vai avārijas,pakulas, rases,vai vienkārši, lai ir redzams,

Kā instalēt:

Melno Vadu Negatīvu

Sarkano Vadu Spot Gaismas

Dzelteno Vadu dienas gaitas lukturi un Strobe Režīmi

Piezīmes: Jūs varētu pievienojiet melno vadu un dzelteno vadu kopā, lai pāriet, tad jūs varētu pārslēgt režīmus starp dienas gaitas lukturi un strobe funkciju, izmantojot šo slēdzi. (vadu maiņa nav iekļauta)

Komplektā Ietilpst:

1/2(pēc izvēles) x LED Pākstis

1 x Universal Mount Bracket Pākstis

1 komplekts x Vadu Josta

1 x Sinhronā Vadu Josta

1 x lietošanas rokasgrāmata

Tagi: 12v led strobe, laivu lampas, galvas lampas atv, piekabe kravas automašīnu, , lampas led, miglas strobe, lli led prožektors, pākstis, mini strobe gaismas, noslēgtā vieglo automašīnu

Ingress Protection IP67
Staru Leņķis Combo
Veids Darba Gaismas
darba temperatūra -40C-80C
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jauda 30W
Pozīcija Vidējā
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Krāsu Temperatūra 3000K

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti