10pcs Jēzus Kristus logo Siksniņa Kakla Siksna Vairumtirdzniecības Karikatūra Dokumentu Keychain Keyring Turētājs

w105652

€7.85

Jauns produkts

Apraksts: Izcelsme: Ķīna Stāvoklis: Pavisam jaunu Klientu Apmierinātība:

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Maksājums:

Ir daudzi maksājumu metodes pieejama DHgate.com piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar DHgate, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.

Piegāde:

Mēs kuģis Pasaulē ar sekošanas numuru.

Parastā preces tiks nosūtīti 48 darba stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas (izņemot sestdienu un svētdienu).

Atgriešanās Politika:

Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar to objekti, kas saņemti, jums ir jāsazinās ar mums 7 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli.

Atsauksmes :

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Tagi: jēzus ir dievs, krusta keychain, keychain siksniņa, krusta keychain kristiešu, keychain siksna, atslēgas kakla siksna, ko kristus keychain, reliģisko jēzus krusta keychain, kakla siksna, kristus pestītāja keychain, jēzus kristus apmetnis

Dzimums Unisex
Metālu Tips NAV
Sods vai Modes Modes
Stils Moderns
Vienuma Tips Atslēgu Ķēdes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti