Modes Magnētisko Spriegumu Flip Maciņš Telefona Gadījumā Viens Plus 6T PU Ādas Kartes Turētāja Statīvs Vāks oneplus 6T coque vāciņu

w105490

€3.72

-3.29

€7.01

-46 %

Jauns produkts

PIEZĪME: Lūdzu, izlasiet to pirms jums vietu pasūtījumu, paldies!!!

1. Ja jūsu kopējā pasūtījuma summa ir mazāka par $5.00, mēs bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus, NR. uzskaite maziem pasūtījumiem (jūs redzēsiet zemes gabala palikt Ķīnā, nav jāuztraucas par to, tas nav šeit).

Ja vēlaties ar izsekošanu, piegādes veids, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail vai www.grandtech.lv Standarta piegādi vai ePacket vai DHL vai UPS, bet tas būs tērēt vairāk līdzekļu piegāde.

2. Nav Strīda, lūdzu : Lūdzu, neatveriet strīdu 60 dienu laikā (Brazīlija 90 dienas) , tas ir nevēlami, pieņemsim saglabāt labas biznesa attiecības, Paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

a.Ja Apstiprināt Laiks tuvojas, bet jūs joprojām nevar saņemt savu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mani (Lai Īsziņu vai Sūtīt Īsziņu, lai Pircējs), es paplašinās piegādes datums jums.

b.Ja pēc 60 dienām (Brazīlija 90 dienas), tu joprojām nesaņem precēm, lūdzu, sazinieties ar mani (Lai Īsziņu vai Sūtīt Īsziņu, lai Pircējs), es atmaksā visu naudu, lai jūs.

Modes Magnētisko Spriegumu Flip Maciņš Telefona Gadījumā Viens Plus 6T PU Ādas Kartes Turētāja Statīvs Vāks oneplus 6T coque segtu capa

Tagi: vāciņš 3d mi, e83 x3 sūknis, cyc 007 gps, f30 miglas bmw, faber daļas, e93 tweeter, dzēšgumija ak47, emblēmu 3008, eroct sieviete

Zīmola Nosaukums mksup
Feature1 telefonen ghuthan guthain telefona puhelin puhelimen puhelimeen
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids par Rakstu Gadījumā, ja Movil Carcaso Estuche Mirdzēt Gadījumā Turētāji
Feature2 schelp omhulsel concha carapaca skal guscio para vienu pour telefon
Dizains par Aizmugurējo Vāciņu Gadījumā, ja Telofon Csse Pgones Seifs Gadījumā, Krāsas
Saderīgu Zīmols Pusi-Ietin Gadījumā capa Carcaso Ajax Cubierta Flip Case Lapu
Feature3 Reljefs Maku, Ādas Gadījumā
Funkcijas lai segtu hoesje telefoon Gudrs gadījumā accesorios

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti