Velns Modes Gothic Sexy Dobi No garās Zeķes Sievietēm Steampunk Melnās Cieši piegulošu Stretch Bikses ar Zirnekļa tīklu linuma Acs

w105419

€20.43

-13.61

€34.04

-39 %

Jauns produkts

Maksājuma

Kā mēs pieņemam maksājumus:Darījumu, Kredītkarti, Bankas Pārskaitījumu, WebMoney, Western Union, MoneyGram

Piegāde

1.Mēs nosūtām preces visā pasaulē, ePacket,Ķīna Post, Gaisa Pasts,DHL,TNT,EMS,SF EXPRESS.

2.Piegāde ar ePacket vai Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu (zem 2kg) ir bezmaksas ,Piegāde ar DHL, TNT, EMS, SF EXPRESS tiks uzlādēts,tas parasti ilgst 7-10 dienas ierasties

Atsauksmes

Mēs atstāt pozitīvu atsauksmi par katru klientu,tajā pašā laikā, lūdzu, pavadīt dažas minūtes, lai atstātu 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, izraisa visas 5 zvaigznes pozitīvu feedbak ir tiešām impotant mums.Lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti , mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmas, un lai klienti jūtas apmierināti, Paldies!

Atgriešanās Politiku

1.Ja klientu nav, piemēram, objektu, vai, ja ir kāds defected, klientiem vajadzētu sazināties ar mums 2 dienu laikā pēc tam, kad kļūst sūtījumu.Ja ir kāda defekta vai tā ir bojāta, lūdzu, fotografēt paketes un objektu, un sūtīt mums, pēc apstiprināt šo problēmu, mēs piedāvājam kompensācijas vai nomaiņa.

2. Atgriezies elementiem jābūt oriģinālajā iepakojumā un klientu būtu jāsniedz izsekošanas numuru pēc sūta atpakaļ paku.

3. Kompensācija tiks veikts pēc tam, kad saņemts šo preci sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.

Piezīme

Pateicoties gaismas efektiem ,monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas atšķirības attēlu un faktisko objektu (šī situācija varētu būt reti), paldies par jūsu sapratni.

Tagi: sporta zeķes sievietēm, kuru linuma acs vīriešiem, como bikses sievietēm, lateksa velns stulpiņi, steampunk sieviete, vintage steampunk bikses, spider rotaļlietas, velns modes, audums gotikas, sieviete stulpiņi stiept, stiept satīna stulpiņi izmēra

Viduklis Veids augsts
stāvoklis 100% Jauns ar Birku
Auduma Veids Satīns
Biezums Plānas (Vasaras)
Sezona pavasaris, vasara, rudens
Vienuma Tips Stulpiņi
krāsa melns
Modelis Tips Cietie
Auduma Compositin 95% Poliesters un 5% Elastāns
Modeļa Numurs PT023
Stils Gotikas
Zīmola Nosaukums EVA DĀMA
Materiāls Poliestera
Garums Ankle-Length
Dzimums SIEVIETES

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti