Jauns
Atkārtoti higiēnas maska LOGO Sociālistiskās partijas PSOE dubultā slāņa

Atkārtoti higiēnas maska LOGO Sociālistiskās partijas PSOE dubultā slāņa

w105251

€10.95

Jauns produkts

-Izgatavots no antibakteriālas un hydrophide materiāls, ar augstu izturību pret lūzums, nobrāzumi un asaras.Ārējais slānis 100% poliestera, ar iekšējo slāni tehnisko materiāls 100% poliesters.Ergonomisks sānu vīlēm, ar OEKO-TEX sertifikātu.Personīgai lietošanai pieaugušajiem.Ražoti saskaņā ar UNE 0065 specifikāciju.Baktēriju filtrācijas efektivitāte: > 94%.Ļoti izturīgs, līdz 25 mazgāt.Mazgāt vismaz 60 °C temperatūrā ir ieteicams.Saglabāt kārbas + izmērs slīdni iekļauti.

-Brīdinājums: šī ierīce nav veselības aprūpes produktu saskaņā ar Direktīvu 93/42/EEK vai Regulu (ES) 2017/745, nav individuālo aizsardzības komanda, kas ar Regulu (ES) 2016/425. Šīs produkts tiks nosūtīti saskaņā ar maksimālo higiēnas nosacījumiem, tomēr pirmās mazgāšanas, ieteicams pirms to izmanto.Izmantot krāsošanas-bezmaksas mīkstinātājs katrā mazgāšanas un pēc tam pārbaudiet produktu integritāti, pirms atkārtoti izmantojot, mest to prom, ja jums atrast kļūdas.Izmēri: 28x14,2 cm.

-Svarīgi: šī produkta veids tiek uzskatīts par pielāgotos, tas ir izgatavots ar rokām, lai katram pasūtījumam, tikai ar attēlu, jums ir izvēlēti, lai tikai iegādātos šo produktu.Atgriež netiek pieņemti, pamatojoties uz šo.

Tagi: ielikt tnmg 160404, logo maska, žetons spānija, atbrīvoties maska, kn95 maska ar filtru, grims aizsardzības maska, dziļurbuma kamera, bērnu maska, apaļā aizsardzības maska, maska sieviete

Zīmola Nosaukums MerchandMania

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti