Halloween Dog galvas apsējs Trīsstūrveida Šalle Pet Bandanas Ķirbju Bat Spoku Drool Priekšautiņi Šalli, lai Pet Suns, Kaķis

w105189

€3.58

-1.76

€5.34

-32 %

Jauns produkts

Halloween Dog galvas apsējs Trīsstūrveida Šalle Pet Bandanas Ķirbju Bat Spoku Drool Priekšautiņi Šalli, lai Pet Suns, Kaķis

PREMIUM KVALITĀTES MATERIĀLS, kas Izgatavots no izturīga, krāsota kokvilnas dzija, padarot to par ideālu bandanas suņiem, dual layer padara ilgstošu, nevis tā, kā citiem zemas kvalitātes galvas apsējs ar vienu slāni, tikai, mašīna mazgāt un sausa pieejama.Padara ideālu Suni, Bandanas, lai suņi gan lieli, gan mazi.

VIENS IZMĒRS DER lielākajai daļai SUŅU, LIELA VAI MAZA - galvas apsējs ir par 17,5 x 17,5 collu Suņu galvas apsējs, kuru var salocīt, nekā vairākas reizes.Šo suņu galvas apsējs ir ideāli piemērota vidēja un liela izmēra suņiem, bet arī var darboties kā maza suņu galvas apsējs, ja salocīts.Lūdzu izmērītu jūsu cutie un atstāt istabu, lai sasiet mezglu.

UNIKĀLO DIZAINU - Šo suņu galvas apsējs suņiem ir uniqueclassic pleds dizains, vēl nav pilnīgi unikāls un nekad neiziet. 4 bandanas un dažādu drukātu uz katru pusi, jūs saņemsiet 8 stila kopējā patiesībā, un jūs varat mainīt izskatu jūsu kucēns katru dienu vienu nedēļu un ne atkārtot.Padara ideālu jautri suņu galvas apsējs.

Plašais pielietojums - Ideālas ikdienas valkāšanai, foto kompozīciju puses, kāzas vai vienkārši padarīt jūsu pet izskatās vislabāk.Izskatīties moderns un gudrs visos gadījumos.Ir svarīgi dāvanu, lai jūsu mājdzīvniekiem dažādas, acu catchable vēsāks, vairāk skaistu vai maigāka nekā citi.

PAKALPOJUMU AR SMAIDU – Mēs lepojamies, ka.Mēs vēlamies, lai jūs zināt, ka jums jautājumu mums šeit segarty.JUMS ir mūsu prioritāte numur viens!

Tagi: suņu galvas apsējs poliesteris, bullmastiff, galvas apsējs suns šalle, suņa zobs, suņu galvas apsējs trīsstūris, suņu galvas apsējs dougnut, suņu galvas apsējs flāmu, suņu galvas apsējs labradora, suņa zobu suka, suns šalle

Iestatīt Tipu No
Materiāls Poliestera
Vienuma Tips Trīsstūrveida Pārsējs
Funkcija 5 Suņu Galvas Apsējs Liela
Preces Numurs MGKPC0171
Zīmola Nosaukums MGKPET
Līdzeklis 1 gudrs dizains, soft
Iezīme 2 suns apkakles, galvas apsējs
Veids Suņi
Funkcija 3 Suns Bandanas Lielu Pet Šalle Pet Galvas Apsējs
Priekšrocības Modes,gudrs,daudz krāsas
4. funkciju Suņu Galvas Apsējs Vasaras
Piemērots Suns,kaķis,bērni

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti