5gab Tipa Veidotājs Slīpā Aizspriedumiem Rīku, Šujmašīnu Auduma Aizspriedumiem Saistošo Kāju Tape Maker Quilting Aizspriedumiem Saistošo Maker Šūšanas Rīks

w105115

€3.81

-3.11

€6.92

-44 %

Jauns produkts

Apraksts

Prece ir komplekts 5gab portatīvo un praktisks audums aizspriedumiem lentes veidotājiem, dažādu izmēru un dažādu krāsu, kas ir galvenokārt izgatavoti no izturīga cietās plastmasas un metāla materiāliem, un ideāls, lai izveidotu savu neobjektivitāti lentes minūtēs.To ir viegli lietot, ātri, precīzi,ekonomiski un automātiski, un precīza rīku, lai kārtīgi auduma ideāls pusītes automātiski.

Funkcijas

- Krāsa: Asorti Krāsas.

- Materiāls: Cietais plastmasas un metāla.

- 4 Izmērs: 6mm, 9mm, 12mm, 18mm, 25mm.

- Iepakojuma Izmērs: Par 18x11x3cm.

- 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Auduma Aizspriedumiem Lentes Veidotājiem Saistošus Instrumentus, Šūšanas Quilting 6mm, 9mm, 12mm, 18mm, 25mm.

- Ideāls, lai izveidotu savu neobjektivitāti lentes minūtēs.

- Viegli lietot, ātri, precīzi, ekonomiski.

- Precizitāte rīks, kas krokām auduma ideāls pusītes automātiski.

- Veikt jebkuru audumu uz akcentu, robežu vai apdari.Tas ir ātri, ekonomiski un perfekti koordinēta.Velciet audums cauri, un dzelzs--krokām, tas perfekti, gatavs šūšana vai līmēšanas.

Iepakojuma saraksts

5 x šujmašīnu piederumi

Tagi: bias tape rīks, saistviela hemmer, aizspriedumiem šūt, matu veidotājs, aizspriedumiem maker, adīt machin, boddery skatīties, aizspriedumiem rīks, adīšanas mašīnu sentro, aizspriedumiem saistošs mašīna

Zīmola Nosaukums OUNONA
Izmantošana Adīšanas
Veids, Vairumtirdzniecība No
Iestatīt Tipu
Veids Instrumentu Komplekti
Materiāls Plastmasas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti