Koka Montessori Rotaļlietas Montessori Pavairošana Lodītes Kuģa Bērnu Mācīties Izglītības Rotaļlietas Mazuļiem Par Bērniem MI2564H

w104780

€18.79

-8.05

€26.84

-29 %

Jauns produkts

Produkta informācija

Materiāls: Koka

Izmērs:25*25*9cm

Motīvs:

Izmantojot Vienības Sadalīšanu Valde, bērnu praksi tabulas sadalīšana ar dividenžu 1-81 un divisors 1-9. Materiāls sastāv no vienību sadalīšana darba klāja, kastē, kas satur 9 zaļā vienība "skittles", un 81 koka zaļo krelles.

Reizināšanas Valdes izmanto praksi ar reizināšanas tabula 1 x 1 līdz 10 x 10. Reizināšanas Biezumu Valdes komplekts sastāv no kvalitatīvas koksnes plātņu, koka krelles, skaitītāji un tirgos noteiktu vērtību cipariem, tiek reizināta.

Produkta Bildi

Maksājuma

Par app jūs varat izmantot šādus maksājumu metodes:

Vīza, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Līdzsvaru, QIWI, Boleto, bancontact , ideāli, Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā(MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) un www.grandtech.lv Kabatā.

Mājas lapā (PC) varat izmantot šādus maksājumu metodes:

Vīza, MasterCard, Maestro, American Express, Pārskaitījumu, Webmoney, Yandex.Naudu, Western Union, QIWI, AUDU, Mercado Pago, Boleto, bancontact , TEF, ideāli, pakalpojumu giropay, Sofort Banku, Carte Bancaire (Carte Zils), Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā (MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) Naudas Maksājumu (Euroset, Syvaony, krievijas pasts), un www.grandtech.lv Kabatas

Kuģniecības Politika

*Lūdzu, pārliecinieties, vai adrese ir pareiza, ja jums vietu pasūtījumu , bezmaksas piegāde ir tikai pirmo reizi piegādes , jebkuru adresi kļūdas vai izmaiņas, ja iepakojums ir par citu piegādes pieprasīt papildu sūtīšanas maksa.

*Krievijas pasta politika paredz, ka pircējs aizpildīt pilns nosaukums saņēmējiem, lai normālos uztveršanas.

*Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis , lūdzu, sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim jums to pagarināt.

*Sakarā ar citu valstu politikā , tur varētu būt muitas nodoklis, kas plecu, ko maksā pircējs ,vai varat ar mums sazināties un apstiprināt paketes vērtību.

Atgriešanās Politiku

1. Jums ir 3 dienas, lai sazināties ar mums, lai atdod to, no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā, vairāk nekā 3 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Atgriešanās kuģniecības maksa ir pircējs, ja vien mēs nosūtīti nepareizi produkta

4. Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.grandtech.lv !

Tagi: eva puses, montessori, 100 valde montessori, spēle weiqi, montessori izglītojošas koka rotaļlietas bērniem, montessori taustes rotaļlietas toddler, attīstības izglītības rotaļlietas, educ rotaļlietas, eksperimenta izglītības iestāžu aprīkojums, liels montessori izglītības koka rotaļlietas

Modeļa Numurs MS0014
Montessori Rotaļlietas Matemātika izglītības rotaļlietas
rotaļlietas bērniem Dzimšanas Dienas Dāvana
Mācību Līdzekļi Montessori Aids
Dzimums Unisex
Bērnu Rotaļlietas Rotaļlietas Mazuļiem
Juguetes Brinquedos Koka Rotaļlietas
Brīdinājums Nav bezdelīga
montessori materiāli montessori bērnu
Vecums 2-4 Gadi
Koka Montessori Materiāli Bērniem Rotaļlietas
Materiāls Koka
Funkcijas Izglītības
Pirmsskolas Izglītības Rotaļlietas Sākumā Mācību Materiālu
Zīmola Nosaukums MEROCO

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti