Augusts Uzlabot MR270 aptX HD Zema Latentuma Bluetooth Raidītāju, Bluetooth v5.0 Diviem Pāriem Bezvadu Austiņas PC TV

w104052

€41.18

-32.36

€73.54

-44 %

Jauns produkts

Eiropas viesi vietā, lai AK noliktavā var saņemt pasūtījuma, 3-5 dienu laikā (izņemot UK svētku dienas).

KSA Qualcomm aptX HD

Integrē jaunākās tehnoloģijas, skaņas sniegumu un pārvade, MR270 nāk ar jaunākās aptX HD no Qualcomm.Augstākās Audio Izšķirtspēju, 24-bit mūziku kvalitātes pārraides studijas-piemēram, mūzikas un nekustamā mājas teātra pieredzi.

KSA Qualcomm aptX LL

Ar MR270 ir aptX LL (Zema Latentuma) iespējots.Šis Bluetooth kodeks ļauj jums baudīt savu mediju ar nulles jūtama vrg.Ar skaņas pārraides ātrumu mazāku nekā 40ms, skaņa būs lieliski sinhronizēti ar to, ko jūs esat skatīties, aptX LL ir latency ir ap 30ms, nodrošinot jūs ar dažiem no labākajiem end-to-end audio pārraidēm.

Dual Audio Bluetooth Raidītāju

Augusta MR270 Bluetooth Raidītājs sūta stereo skaņu no TV uz diviem pāriem austiņām, tajā pašā laikā.Ideāls, ja jūs vēlaties, lai sēdēt, atslābināties un baudīt jūsu liecina, vakarā, bez waking bērniem.Vienkārši pievienojiet to uz jūsu TV, izmantojot austiņu ligzda, optisko vai composite audio izeja, un tas var pārraidīt audio bezvadu savienojumu ar jūsu un jūsu partnera austiņām vadu kvalitātes, bez sadalītāja vai trailing vadi.

Powered by USB vai Akumulatora

Darbojas, izmantojot USB strāvas ļauj raidītājs pastāvīgi iesprausts TV USB ports, lai jūs varētu ātri atjaunot jebkurā laikā vēlaties.Portatīvo akumulators ļauj klausīties 15 stundas starp uzlādes, lieliski piemērots lietošanai gulta ar planšetdatoru.

Jaunāko Bluetooth 5.0 Liels Savienojumi

Viens no tikai Bluetooth raidītāju piedāvāt optiskā audio in, MR270 var pieslēgt gandrīz jebkuru valsti, kas nav Bluetooth ierīci.Un ar Bluetooth versija 5.0, tas ir vienkāršs, problēmu-free un lietotājam draudzīgs process, lai hook up ar diviem pāriem austiņām, divi jaudīgi skaļruņi vai pat neierastu ar pāris austiņas un skaļruni, vai arī jebkuru audio ierīces, kas jums nepieciešams.Atjaunošanās ir ātra, un tikai prasa, lai jūs komutācijas austiņas vai skaļruni atkal, SIMPLES.

Tagi: veikals bezvadu austiņas, aptx bluetooth, audio bluetooth raidītāju tv, slēdzis nintendo slēdzis ns pro, bluetooth dongl, zelda leģenda nfc kartes, aptx ll bluetooth, augusts ep650 pad, aptx bluetooth hd, bluetooth aptx hd

Atbalsta Atmiņas Kartes No
Iezīme dubultā austiņas televīzijas adapters
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts NAV
Bezvadu Tips Bluetooth
Modeļa Numurs MR270 HD
Saturs Audio
Sertifikācija CE
Interfeiss USB
Iepakojums
Atbalsta Apt-x
Skaņu Celiņu Dubultu
Zīmola Nosaukums Augusts
Atbalsta AAC No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
WIFI Standarts 2.4 G

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti