Jauns
Augstas kvalitātes ABS materiāla, spoilers priekš kia Sorento 2001 2002 2003 2004 2005 2006

Augstas kvalitātes ABS materiāla, spoilers priekš kia Sorento 2001 2002 2003 2004 2005 2006

w103869

€59.57

-25.53

€85.10

-29 %

Jauns produkts

Q & A

Q: Kā lai pārliecinātos, vai šo produktu, kas der manai mašīnai, vai ne?

A: dažādās valstīs, automašīnas modelis var būt atšķirīgs.Lai nodrošinātu to, ka mūsu produkcija ideāli piemērots jūsu auto, lūdzu, rūpīgi pārliecinātos, vai jūsu auto ir tāds pats, kā auto manā produkta apraksts.Ja nav pārliecināts par furnitūru, lūdzu, sazinies un sūti mums savu automašīnas bildes(priekšā, aizmugurē un visu auto bildes), tad mēs pārbaudīsim derīgas vai ne.

Q: dažādos starp kādu unpainted spoilers un krāsotas spoilers?

A:unpainted produkts ir pelēks vai melns vai gaiši dzeltena primer (pēc faktiskās piegādes, krāsa ir izlases), virsmas unpainted spoilers nav pulētas, tāpēc virsmas spoilers nedrīkst Tā ir gluda, vai ir dažas skrambas un traipi, bet tas būs ne ietekmēt parasto izmantošanu, jo spoilers vajadzības pulēt un krāsot ar krāsu vēlaties, pirms instalācijas.Tādēļ, pēc tam, kad pērkot unpainted spoilers atpakaļ, jums ir nepieciešams, lai poļu un krāsas lokāli uz krāsu vēlaties.Ja jūs pērkat krāsots spoileris, jūs varat instalēt to uzreiz pēc to pirkt atpakaļ.

J: Kad būs kuģis sūtījuši, un pēc maksājuma veikšanas?

A: Tas parasti būs mums 1-3 darba dienu laikā darīt inspekcijas & iepakošanas & organizē sūtījumu.

Q: Kā es varu izsekot manu sūtījumu?

A: Jūs varat izmantot izsekošanas numuru, lai pārbaudītu paketi uz šādu URL: https://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.1d413b18BhNYc0&lang=en(Kopēts browerser, lai atvērtu)

Q: Ir uzstādīšanas piederumi iekļauti paketē?Kā instalēt?

A: Tas spoilers ir instalēta, izmantojot 3M abpusējā līmlente, kas ir ļoti vienkāršs un ērts. 3M līmlente ir iepakoti iepakojumā, kā nepieciešams.

Uzstādīšanas metode: vispirms notīriet virsmu ar alkoholu.Pēc tam, kad tas ir sauss, tas varētu stick spoilers.Beigās nemazgāt auto par 48h.

Q: Ko es varu darīt, ja aizsardzības laiks, kad mans pasūtījums ir palicis?

A: Ja pasūtījums aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim jums to pagarināt.Lai jūsu nauda netiks iet uz mans konts

Q: vai Ir kāds muitas nodoklis?

A: LŪDZU, ŅEMIET vērā: Mūsu produktu Cena NAV iekļauta PIENĀKUMUS, LOCATL NODOKĻIEM VAI JEBKURĀM CITĀM IMPORTU .Sakarā ar dažādu politiku dažādās valstīs, tur varētu būt muitas nodoklis, kas būtu jāmaksā pircējam.Izmaksu atdeves vai zaudējuši gabalu būtu uz klientu dēļ noraidīt muitošana.

Tagi: kia aizmugures spoilers, ķermeņa komplekta genegis, dēmons ārējie, cla spoilers, mazda cx3 panelis, aizmugures spoilers, melna spārna, ķermeņa komplekta strada, angel wing, rio spoilers

Mezgls, Detaļas Numurs NAV
Postenis Augstums 5cm
Postenis Svars 2kg
Citas Detaļas Numurs NAV
Modeļa Gads 2001. - 2006. gadam
krāsa Melns vai Unpainted Gruntējuma Krāsa
Materiāla Tips ABS Plastmasas
Objekta Garumu 130cm
Valstī/Reģionā Ražošana Guangdong Ķīna (Mainland)
Ražotāja Daļas Numurs NAV
Vienuma Tips Spoileri
Objektu Platums 5cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izvietošana Transportlīdzeklī aizmugures bagāžnieka
Modeļa Nosaukums Par Kia Sorento Spoilers
Īpašas Pazīmes aerodinamika
Zīmola Nosaukums EPFBSQP

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti