500 Gabali, mini Papīra Puzzle Spēles, Jigsaw Puzzle Ainavas Dekompresijas Spēle Pieaugušajiem/Bērniem Rotaļlietas Izglītības Smadzeņu Mājas Apdare

w103704

€9.25

-4.56

€13.81

-33 %

Jauns produkts

Produkta Specifikācijas: Specifikācijas: Izmērs: 46X28CM Krāsa: kā attēli tiek rādīta Izgatavota no premium materiāls, izsmalcinātu izskatu. --500 gabalus jigsaw puzzles, attīstīt pacietību un koncentrēšanos. --Pēc tam, kad pabeigts, jūs varat to izmantot, lai izdaiļot jūsu dzīvojamā istaba, guļamistaba, utt.Paketē Iekļauts: 500 Gabalus Jigsaw Puzzles (Nav iekļauta foto rāmis.) Piezīme: -Lūdzu, ļaujiet 1-3CM atšķiras, jo manuāla mērīšana.Produktu Iezīmes: 1、Praktisku Izmantošanu: ainavu palete puzzle palīdz attīstīt bērnu izpratni par krāsu un formu, un attīstīt bērnu uzmanību.Puzles var efektīvi stimulēt tautu domā, spriedums un pacietību.

2、Uzlabot Kustību Spējas: mīklu var atpūsties dalībnieki, un puzles arī tiek uzskatīts par gadījuma spēles.Un mīklu var palīdzēt attīstīt svarīgas prasmes, lai atrisinātu sarežģītos uzdevumus, kas palīdzēs viņiem iegūt izturību un uzticību laika gaitā.

3、Ideāls Lietošanai: Šajā 500-gabalu puzzle puzzle spēle vecākiem un bērniem, lai darbotos un mīklu var uzlabot attiecības.Tas palīdzēs saīsināt distanci starp vecākiem un bērnu spēle.

4、Lieliski Izmantot: lietotāji var izmantot mīklas, lai atpūsties savu prātu un mazināt stresu.Un mīkla ir funkcija beautifying mājās un uzlabojot izbaudīt dzīves garšu.

5、naudas Sodu Izskats: Šī puzzle ir jautri un izaicinājumu.Modelis ir izsmalcinātu un tas ir labs noformējums, kad mīkla ir gatava.Produkta Liecina: Par Drop Shipping / Vairumtirdzniecība: 1.Mēs piliens kuģniecības pasūtījuma, jūs varat pārdot mūsu produktus, ir bez maksas.Ja jums ir kārtība,vieta pasūtījuma mūsu veikalā, mēs nosūtīt to, kā jūs vēlaties.Ja jūs darīt vairāk, lai pēc mēneša, mēs sniegs jums vairāk atlaide~ 2.Mums arī padarīt vairumtirdzniecības pasūtījumu, ja jums būs vieta vairāk vienumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs sniegsim jums īpašu cenu.TIKAI PAR JUMS.Par Samaksu : 1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.Par Sūtījumu: 1.Mēs akciju pietiekami.Mēs rūpīgi palīdzētu jums pack produktu.mēs palīdzēsim jums piegādāt preces laikā.Mēs strādājam ar lielisku loģistikas uzņēmumiem, lai nodrošinātu produkta drošību, ir ātri piegādāta uz jūsu rokās. 2.Mēs kuģis pēc jūsu izvēles nosūtīšanas metodi.Ja jūs vēlaties, citi ātrāk izteikt veidā,pls sazinieties ar mums.mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jūs ar perfektu servisu.Kuģniecības Laiks: Pārkraušanas laiks: 3 darba dienas Piegādes laiks: 8-15 darba dienu laikā Par Atgriezenisko saiti: 1.Jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums piecu-zvaigžņu novērtējumu. 2.Ir kādi jautājumi, lūdzu sazināties ar mums.Kā nopietns un atbildīgs pārdevējs, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.Paldies ļoti daudz.

Tagi: kaudze rotaļlietas, montessori skola, toodler, wartenberg pinwheel, akrila spēle gabals, koka alfabēta, waldorf koka, gabals urīna, matu gabals ar bang, mini lielveikalu rotaļlietu

Puzzle Krāsa Kā parādīts attēlā
Puzzle Stili jigsaw puzzle
Modeļa Numurs WD13
Puzzle izmēra Kā Liecina
Vecums iepriekš 3 gadu vecuma
Brīdinājums Neēd
Stils Tangram/Mozaīkas Valde
Puzzle Nosaukums Jigsaw Puzzles
Puzzle Materiāls Koka Rotaļlietas Jigsaw Puzzle
Materiāls Koka
Puzzle Stilā Tangram/Mozaīkas Valde
Dzimums Unisex

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti