1 Komplekts USB Elektriskā Apsildāmā Jaka Apkures Spilventiņu Āra Themal Siltu rudens Ziemas Apkures Veste Kluči DIY Sēdekļu Apģērbi

w103664

€4.57

-4.05

€8.62

-46 %

Jauns produkts

1 Komplekts USB Elektriskā Apsildāmā Jaka Apkures Spilventiņu Āra Themal Siltu rudens Ziemas Apkures Veste Kluči DIY Sēdekļu Apģērbi

Lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka strāvas bankas nav iekļautas šajā postenī.

Jums vajadzētu dot savu.Lūdzu, izmantojiet 5V 2A power bank .

Produkta Apraksts:

1. Augstas temperatūras 45-50℃, vidējā temperatūrā 40-45℃, zemā temperatūrā 35-40℃.Neizmantojiet sadzīves barošanas tieši.Enerģijas apkures audums ir 8W.

2. Ūdensizturīgs un anti-locīšana, augsta drošība temperatūras.Uzstādīt tieši uz āra jakas, vestes un citi apģērbi par apkuri.

3. Viegli izmantot.DIY apkures apģērbu elektriskās apkures spilventiņu.

4. Lūdzu, izmantojiet 2.1 izejas saskarne un nevar pārsniegt pilnvaras.

Produkta Parametri:

Krāsa: Melna

Materiāls: Poliesters, kokvilnas auduma, metāla šķiedras vadu

Jauda: 8W

Temperatūras diapazons: 35-50℃

Temperatūras kontrole: Trīs-pārnesumu trīskrāsu kontroles temperatūra

Lietošana:

1. Izņemiet USB kabeli, kontaktdakšu, savienojumu ar portatīvo akumulatora 2A Jack, atveriet pārnēsājamo bateriju, nospiediet temperatūras slēdzis 3 sekundes, lai ieslēgtu apkuri.

2. Noregulējiet temperatūru, katru reizi nospiežot slēdzi.Sarkanā gaisma ir augsta temperatūra, zilā gaisma ir vidējas temperatūras, un zaļā gaisma ir zema temperatūra.

3. Izslēdziet apkures, nospiediet temperatūras kontroles slēdzis 3 sekundes, izslēgtu lampu, lai pārtrauktu apkuri.

Mazgāšanas instrukcijas:

1. Veikt pārnēsājamo bateriju, pievienotu neitrālu mazgāšanas līdzekli mazgāt ar rokām, neberziet vai sita pārliecinoši, veļas mazgātava, protams, ir jāvēdina, lai sausa

Iepakojuma Saraksts:

1*Viena velciet astoņas karstā loksnes

Piezīme:

1.Visas bildes ir profesionāli krāsu-kodēts, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast.

2.Datu mēra manuāli, tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Kindely Atgādinājums >>>>>>> starp citu, ja jums patīk mūsu veikalā, Lūdzam pievienot mūsu veikalā, lai jūsu Mīļākie Veikali, Jūs varat saņemt mūsu Jaunā ierašanās un Atlaides informāciju laikā.Vairumtirgotāji un mazumtirgotāji ir apsveicami.Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas piegāde metode kas aizņem tikai īsu laiku, lai ierastos.Ja jums ir mazumtirgotājs, un vēlaties, lai izveidotu savu biznesu, mēs varētu nosūtīt preces, lai jūsu klientiem tieši un nebūs atstāt visu informāciju par mums, ja vēlaties.Ko man darīt, ja man nav saņemt pasūtīto preci?Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs izsekot savu posteni.Ja zemes gabals bija zaudēts, jo kaut kādu iemeslu dēļ, mēs domāju, ka pa pilnu kompensāciju vai nosūtīt to jums.Mēs esam godīgi pārdevējs, tāpēc nav jāuztraucas.Ja produkti ir problēmas, kā tas jādara?Lūdzu, sazinieties ar mums laiks, mēs to atrisināt.Neatstāj nekādu sliktu pārskatīšanu, ka, pirmkārt, nevar atrisināt jebkuru problēmu. **Kāpēc pirkt no asv??** Rūpnīcas pārdošanas, visaugstāko kvalitāti un konkurētspējīgu cenu!arī pārbaudīt katru Produktu, pirms kuģis ārā!Q: Ko man darīt, ja mana paka ir aizturējusi muitas?A: Katrā valstī ir muita ir viņu pašu noteikumiem, dažkārt tie būs turēt savu paketi, un to pārbaudīt.Mums nav jāsedz PVN un sniegt papildu izmaksas, bet mēs varam sniegt rēķinu un kvīti, lai palīdzētu jums iegūt zemes gabalu. ** * Uzmanību Krievu Draugi** 1. Lūdzu, ierakstiet jūsu vārdu, uzvārdu, ieskaitot jūsu vārds, otrais vārds un uzvārds veicot maksājumu; 2. Lūdzu, ievadiet pareizo adresi, tostarp jūsu Dzīvokļa Nr., Ielas, Pilsētas, Reģiona un valsts.Pretējā gadījumā jūsu pakete, iespējams, būtu atgriezies! * Brazīlija pircējs, lūdzu sekot savu pasūtījumu, ja iepakojums nāk pie jums, jums ir nepieciešams pievērst Brazīlija pēc 15 BRL jūsu pakete.Dažkārt pasta adrese nebūs informē jūs, ka jums ir viens mēnesis, lai samaksā pirms jūsu pakete tiek atgriezta. **Piegāde** 1. Mēs Kuģis Pasaulē, izņemot Ķīnu. 2. Pasūtījumi apstrādāti 24-48 stundas maksājumu pārbaudes. 3. Pirms pirkšanas, Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Vai ne, lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma veikšanas.

Tagi: top jaka sēdekļu, neiropātija palīdzības, jaka siltāks, sildītājs, siltuma mat, jaka vīriešiem, ziemas, siltuma jaka, vīriešu veste, siltuma veste, veste sievietēm

Modeļa Numurs Apkures spilventiņi
Feature1 Siltuma
Materiālu Tehnoloģija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Feature2 Ūdensizturīgs
Iezīme Siltuma
Uzlādes Metode USB jāmaksā
Dzimums VĪRIEŠI
Materiāls Poliestera
Sezona Ziemas
Temperatūras Kontrole Trīs pārnesumu trīskrāsu kontroles temperatūra
Temperatūras Diapazons 35-50℃
Jauda 8w
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti