Jauns
Oriģināls PRINTHEAD Drukas Galviņa Canon PIXMA TS8140 TS6140 TS9140 PRINTERI TS8140

Oriģināls PRINTHEAD Drukas Galviņa Canon PIXMA TS8140 TS6140 TS9140 PRINTERI TS8140

w103584

€29.41

-3.27

€32.68

-10 %

Jauns produkts

Atšķirība starp mūsu produktu un citu

PROFESIONĀLI ATJAUNOTAS UN ORIĢINĀLU TESTĒTI IDEĀLĀ SITUĀCIJAS Apraksts Oriģināls QY6-0089 Drukas Galviņa Canon PIXMA TR8540 TR7540

Produktu Galerija

Noteikumi un nosacījumi

1. Komunikācijas vai maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles slēgta.Ja šie nosacījumi nav ievēroti, pārdevējs patur sev tiesības anulēt izsoles.

2. Kuģniecības un pārkraušanas maksu par www.grandtech.lv standarta piegādi vai hongkong Pastu vai Pastu Ķīnas Starptautiskās Ekonomikas Gaisa Pastu, dažreiz USPS/EMS.Un 99% no mūsu produkti ir BEZMAKSAS PIEGĀDE, Tas tevi 3~22 darba dienu laikā,Dažādu valstu, Dažādu piegādes laiku.JA JUMS IR NEPIECIEŠAMS ĀTRĀK PĀRVADĀTĀJS, LŪDZU, SAZINIETIES AR MUMS UPS/DHL/EMS ATLAIDI .MĒS IESAKĀM EMS.

3. Ja pircējs vēlas atgriezt saskaņā ar neatvērtu nosacījumu, ka pircējam ir jāmaksā kuģniecības izmaksas no mums, lai pircējs un atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.lūdzu, saprast.lielākā daļa no mūsu produkti ir dārgi, ja jums ir nepieciešams, nevis to, lūdzu, neatveriet to.paldies.

4. Mūsu Atsauksmes Politika: regulāri, mēs iet caur mūsu atsauksmes failu un iesniegt atsauksmes par visiem tiem, kas ir iesniegts atsauksmes par mums.Šī politika nodrošina, ka visi saņem pienācīgu atzīšanu un padara procesu mazliet gludāka abām pusēm.Ja esat apmierināts ar jūsu darījumu ar mums, lūdzu atstājiet jūsu komentāru par mūsu failu, un mēs noteikti atbildēt, kad mēs mūsu jaunumiem.Pirms norīkošanas negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai mēs varam strādāt tā out.Negatīvas atsauksmes nepalīdz atrisināt problēmas.

5. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sūtīt ziņu uz asv, pirms laist savu cenu.LŪDZU, NEATVERIET STRĪDU, PIRMS JŪS VARAT NOSŪTĪT MUMS ZIŅU, MĒS DOS JUMS LABĀKO PAKALPOJUMU.

6. Starptautiskā pircējs ir atbildīgs par iespējamiem muitas, nodevas vai starpniecības maksa,jo īpaši, jums ir no Vācijas.Nosūtīt savu piegādes mācību/pieprasījums ar jūsu maksājumu.

Tagi: epson dx7 printhead, galvenais printera, printera lapa, canon 5250, kameras galva, qy6 0086, ploteris roland, canon vadītājs drukāt, lielgabalu pixma drukāt galvu, 4410 canon

Zīmola Nosaukums CaoDuRen
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti