Ziemassvētku Zvaniņi Vainagus, Rotājumus Rotangpalmas Vītnes Brīvdienu Durvīm Pakaramais Mājas Kamīnu Sienas Rotājumi M Kārtā Pīts

w103144

€2.84

-0.85

€3.69

-23 %

Jauns produkts

Apraksts:

Materiāls:karkass un rotangpalma

Izmērs:30CM

Krāsa:Kā picture rādīt

Daudzums:1 x Ziemassvētku Vainags

Forma:Apaļa

Funkcijas:

1.Mūsu Ziemassvētku durvju rotājumi vainags ir rūpīgi roku darbs, izmantojot priekšgala mezgls, ziedi, zvani apdare,nest āra un iekštelpu Ziemassvētku vainags, kas būs bez piepūles pievienot vairāk svētku šarmu, lai jūsu apdare.

2.Vai vēlaties paaugstināt šarmu jūsu dārza izrotāšanai vai jūsu istabas interjeru, mūsu ziemassvētku vainags ar pakaramo nodrošinātu perfektu fit jūsu sienas, durvis, kamīns, logi un jebkur citur, kur jūs vēlaties, lai saņemtu savu mājas gatavs puses, Ziemassvētku vakariņas, ģimenes pulcēšanās un vairāk.

3.Mākslīgās Ziemassvētku priežu vainags ir ideāls gabals pakārt virs kamīna, priekšējie un aizmugures durvīm, vai uz jebkuru sienu uzņemt viesus savā brīvdienu mājas.

4.Mūsu vainagi, kas būvēts ar stiepļu ietvaru un rotangpalma par papildus atbalstu, kas ir ideāli piemērots mantels, durvis, galda centrālais un uz priekšējā lievenis, piemērots iekštelpās un āra.

5.Draudzes padomi ir akcentēts ar spoža zelta, zariņi ar lapām un ogām un, sarkana un zelta rotas par pilnu, svētku izskatu, kas rada burvīgo brīvdienu wonderland.

Paketē iekļauts:

1 x Ziemassvētku Vainags

Piezīme:

Izmēru manuāla mērīšana, iespējams, ir dažas kļūdas, tas ir robežās no ±1 cm, faktisko lielumu attiecas uz faktisko objektu.

Sakarā ar dažādas apgaismojuma un fotografēšanas apstākļiem, krāsu attēls var atšķirties no faktiskā izstrādājuma.Lūdzu, skatiet faktisko produktu.

Tagi: vroom sienu apdare, durvju vainags, eifeļa tornis dāvanu, rotangpalmas vainags, pavasara vainags, rotangpalmas koka dekori, grozs rotangpalmas, christma vainags, ziedu zelta, vainags

krāsa kā rādīt attēlu
Materiāls Pīts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Forma KĀRTA

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti